Extra large artikkel pmn
OPTIMISTER: Yáñez, Nacho, Vázquez, Carvajal, Jesé og Casilla.

Vázquez: - Real Madrid gir aldri opp

I forbindelse med lanseringen av klubbens nye HD-kanal, stilte lagets akademi-spillere til intervju, der sesongavslutningen var hovedtema.

Nylig lanserte Real Madrid sin egen HD-kanal, som skal være tilgjengelig på spansk-TV, helt gratis. Dani Carvajal, Nacho, Jesé Rodríguez, Lucas Vázquez, Kiko Casilla og Ruben Yáñez stilte alle til intervju med kanalens nye talk show, "La Tertulia". Alle er produkter fra klubbens akademi, og alle tror på en positiv sesongavslutning.

Carvajal

På vegne av hele laget vil jeg takke fansen for støtten vi har fått gjennom hele sesongen. Onsdag vil bli en kveld enhver madridista vil huske i en lang stund fremover. Vi skal gi alt på banen for å sikre oss en plass i finalen. Vi har hatt en veldig god måned, og vi håper fansen gir oss ekstra støtte gjennom kampen mot Manchester City. Zidane har klart å samle oss som en gruppe, og sammen jobber vi for å nå målet vårt.

Nacho

Vi nyter dette øyeblikket ettersom vi har alt å spille for både i La Liga og i Champions League. Laget og fansen opplever kampene annerledes, og vi føler vi har full støtte fra dem, noe som er fantastisk. Vi håper vi kan fortsette å nyte disse øyeblikkene fremover.

Jesé

Laget er motivert og sultne etter å utrette noe, og vi ønsker å gi fansen noe å juble for, noe de fortjener. Vi er alle en stor familie, og vi fortjener noe stort.

Lucas Vázquez

Vi går inn i slutten av sesongen med stor motivasjon, og vi håper slutten av sesongen ender på best mulig måte. Vi er inne i en veldig stabil periode nå som det gjenstår bare tre kamper, og hvis vi vinner alle tre kampene har vi en reel sjanse for å vinne ligaen. Real Madrid gir aldri opp. Vi må gjøre det meste ut av det, så for vi se hva som skjer.

Casilla

Vi er en samlet gruppe som hjelper hverandre så godt vi klarer, og jeg er sikker på at vi kommer til å gjøre det bra de siste kampene. Jeg er veldig stolt over å være her i Real Madrid, og jeg prøver å gjøre det meste ut av disse øyeblikkene.

Yáñez

Når du først kommer til Real Madrid tenker du ikke så mye på førstelagsspill, fordi det å spille for Real Madrid er en gave. Fansen hjelper oss med å oppnå gode resultater.

Pmn6