Extra large zidane la real
HODEBRY: Skadeproblemer på to av Real Madrids viktigste offensive spillere, skaper hodebry for Zidane, men han ser ut til å hold hodet kaldt.

Zidane før kampen: La Real (B)

- Vi har tre kamper igjen og har ikke råd til å feile. Det blir en komplisert kamp på en vanskelig arena.

Zinedine Zidane snakket med pressen på Real Madrid City dagen før La Liga-kampen mot Real Sociedad. Franskmannen har stor respekt for Real Sociedad og Anoeta:

Vi har tre kamper igjen og kan ikke glippe nå. For å holde håpet i livet må vi få alle ni poeng for så å håpe. Vi vet at dette blir en komplisert kamp på en vanskelig stadion. Vi kommer til å starte kampen vitende om hva vi må gjøre. Vi må starte bra og kjempe i 90 minutter. Det kommer til å bli vanskelig, men hvis vi forsvarer som én enhet og alle er fokusert, kan vi få et godt resultat der. Vi kommer til å gå ut i 4-3-3.

Ved spørsmål om laguttaket og om noen spillere vil bli spart til City-kampen:

Dere får se laget i morgen, men min tanke er å fokusere på morgendagens kamp, og deretter tenke på onsdagen. Imorgen skal vi tenke på Real Sociedad-kampen og på å gjøre det riktige for å vinne, som alltid. Morgendagens kamp er ekstra viktig fordi det er bedre å spille en midtukekamp etter å ha vunnet i helgen.

Cristiano Ronaldo har stått over de siste to kampene grunnet skade. Zidane bekreftet at Ronaldo heller ikke skal spille mot La Real, men antydet at han mest sannsynlig blir klar til onsdag:

Skaden er under kontroll. Nøkkelen er at han blir frisk så fort som mulig så han kan spille kampen på onsdag. Imorgen blir han ikke  med. Han kommer til å jobbe så hardt som mulig hver dag for å bli kampklar til onsdag.

Han er klar og sterk nok til å spille hver eneste kamp. Han spiller to kamper i uka hvert år, men han kjenner kroppen sin veldig godt, og når det ikke er kamp hviler han godt og restituerer seg raskt. Det er vanskeligere for noen spillere. Det var vanskelig for meg å restituere meg da jeg var proff, men for han er det enklere. Spillere har forskjellige restitusjonsmetoder. Cristiano blir alltid klar til å spille den neste kampen.

Zidane vil ikke ta noen sjanser med Benzema og Ronaldo:

Jeg er bekymret fordi hver gang du har en skadet spiller blir det vanskelig. Men det viktigste er at de blir firske og 100% kampklare, for vi kan ikke ta sjanser med noen spillere, aller minst Cristiano og Benzema. Det er allikevel viktig at de returnerer så raskt som mulig. Vi skal prøve å sørge for at det ikke er noen risiko. Jeg kan ikke fortelle dere om de rekker onsdagens kamp eller ikke. Forhåpentligvis er de 100% og i startelleveren på onsdag, men jeg kan ikke garantere det, hvertfall ikke i dag.

Om Isco og James:

Alle spillerne er viktige, både de som spiller og de som spiller midre. Det vil alltid være slik og jeg vil støtte alle spillerne. Isco og James er to av de viktigste spillerne for laget vårt. Kanskje kan de - og trenger de å - spille mer, men alle spillerne er viktige. Det viktigste er at de fokuserer og trener godt, noe de gjør. Når de spiller, spiller de bra, og det er det viktigste for en trener.

Jesé er spilleklar til tross for å ha fått en liten skade mot City.

Han er klar. Han fikk en trøkk mot City. I dag kjente han ingenting og er klar til å spille mot Real Sociedad.

Pmn6