Extra large mariano action 3
TILBAKE: Mariano Díaz er tilbake i troppen etter å ha sonet karantene forrige helg.

Før Castilla-kamp: Leioa (H)

Unggutta har alt å spille for i den tredje siste serierunden.

Real Madrid Castilla - SD Leioa
Estadio Alfredo di Stéfano, Madrid
Segunda B II, Jornada 36
Søndag 1. mai, kl. 12:00

35 serierunder er spilt i Segunda B II før Castillas hjemmekamp mot Leioa søndag. Luis Miguel Ramis' gutter ligger på en 2. plass, fem poeng bak Barakaldo som slo Amorebieta lørdag og er nødt til å vinne hvis de skal kunne ta førsteplassen som gir playoff blant de fire avdelingsvinnerne. Det blir derimot ikke noen lett oppgave, da Leioa også har alt å spille for. I skrivende stund ligger de på den siste av fire nedrykksplasser (17.) og har kun ett poeng opp til Guadalajara på trygg grunn.

Søndagens gjester er heldigvis ikke i sin aller beste form og kommer fra to strake tap (5-0 og 3-0) mot henholdsvis Ebro og Rayo Majadahonda. På fremmed gress har de kun vunnet én av sine siste ni, som er gode nyheter for Castilla som kun har tapt én gang på Estadio Alfredo di Stéfano denne sesongen.

Castilla blir nødt til å klare seg uten Borja Mayoral, som startet lørdagens a-lagskamp mot Real Sociedad. I tillegg er forsvarsspillerne José León (stopper), Philipp Lienhart (stopper), Jaime Sánchez, Abner (back) og Fran Rodríguez(back) alle ute med skade. Heldigvis er avdelingens toppscorer, Mariano Díaz, tilbake igjen etter å ha sonet karantene forrige helg for ti gule kort.

Troppen

Keepere: Abad, Herrero og Craninx.
Forsvar: Reguilón, Salto, Héctor, Dani og Tejero.
Midtbane: Llorente, Febas, Javi Muñoz, Enzo, Ødegaard, Cedrés, Álvaro og Lazo.
Angrep: Jordan og Mariano.

Mulig ellever (4-3-3):
Abad
Tejero - Salto - Héctor - Reguilón
Febas - Llorente - Muñoz
Ødegaard - Mariano - Cedrés

Pmn6