Extra large kommentarer etter kamp
GLEDE: Bale jubler sammen med resten av laget etter 1-0-målet.

Bale: - Vi vil kjempe til siste slutt

Etter dagens seier mot Real Sociedad var flere av spillerne positive, til tross for en sliteseier.

Ramos

Filosofien er at så lenge det er en sjanse, så må vi kjempe. Vi har ofret mye, og vi håper det utbetaler seg.

Real Madrid slet gjennom hele kampen med å trenge seg gjennom et godt organisert Real Sociedad-lag, men en sen heading fra Gareth Bale gjorde at hovedstadslaget kunne reise hjem med tre poeng.

Vi visste at det ville bli en tøff kamp, men vi klarte å stikke av med seieren. Til tross for en del frafall, klarte vi å respondere bra med de spillerne vi hadde tilgjengelig.

Nacho

Vi er veldig fornøyde over hvor vi er i ligaen. Real Madrid strutter av positivitet om dagen og vi vet hva som skal til for å vinne.

Forsvarsspilleren var også meget fornøyd over Gareth Bale’s prestasjoner.

Vi vet hva han er i stand til, og han er veldig viktig for laget. Han har skaffet oss mange poeng denne sesongen, og spesielt nå på slutten av sesongen.

Nacho understrekte også hvor viktig det er at Cristiano Ronaldo og Karim Benzema blir klare til onsdagens kamp mot Manchester City. Begge sto over dagens kamp på Anoeta.

På onsdag trenger vi lagets to viktigste spillere, og de jobber hardt for å bli klare til returoppgjøret på Bernabéu.

Bale

Hvis vi skal vinne ligaen må vi vinne alle kampene som gjenstår. Hver kamp er en finale, og vi vil kjempe helt til siste slutt. På onsdag venter Manchester City, og vi må spille med samme intensitet som vi gjorde i dag. Vi forventer at vi når finalen og vi håper på god støtte fra fansen.

Pmn6