Slik blir pre-season for Real Madrid

Laget skal spille syv treningskamper før neste sesong. Første stopp er i USA, andre er Tyskland, deretter England, før de avslutter i Kina. Les hvilke lag de skal spille mot på verdensturen!

Til USA
11. juli starter sesongen 2011/2012 for Real Madrid. Da vil de begynne med relevante medisinske tester, før de reiser til De Forente Stater. Der begynner de pre-season med å trene, for andre året på rad, på treningsanleggene til det anerkjente universitetet UCLA. En ideell plass for å møte to uker med hardt arbeid.

I løpet av de to ukene de skal være i USA skal klubben spille tre treningskamper mot forskjellige amerikanske lag. Først bærer turen til Los Angeles, hvor de 16. juli vil møte David Beckhams Los Angeles Galaxy. Dette blir første gang engelskmannen spiller mot gamlelaget sitt.

Fire dager senere, 20.juni, reiser de helhvite til San Diego, for første gang i historien. Der skal de møte Chivas de Guadalajara, en av de beste meksikanske klubbene, på Qualcomm Stadium.

Den siste treningskampen i USA blir spilt 23. juli i Philadelphia mot Philadelphia Union, på Lincoln Financial Field. Arenaen er syv år gammel og er hjemmebanen til NFL-laget Philadelphia Eagles.

Real Madrid reiser til Tyskland

Det begynner nesten å bli en vanesak at Real Madrid spiller en treningskamp mot et eller annet tysk lag under pre-season. De siste tre årene har vi møtt lag som Frankfurt, Dortmund og Bayern München i treningskamper som oppladning til sesongen, og i år kunne man heller ikke dy seg; Turen går til Berlin, hvor klubben vil spille mot anerkjente, dog nyopprykkede Hertha BSC. Kampen blir spilt på lagets hjemmebane, Olympiastadion.

Ett stopp i England
Laget forblir i Europa, og tar turen til England for å møte Leicester. Sist gang Real Madrid møtte et engelsk lag til dyst i en treningskamp var i 2008. Da var motstanderlaget Arsenal, i Emirates Cup. Da møtte man også Hamburg.

Real Madrid returnerer til Kina
Etter å ha besøkt landet i 2003 og 2005, følte nok klubben at det var på tide å gjenta bedriften med å besøke verdens mest befolkede land for tredje gang i historien. Ankomsten er satt til 30. juli, og laget ankommer direkte fra England.
I Kina skal de spille to treningskamper. Den første blir spilt 3. august, mot Guangzhou Evergrande, som nylig rykket opp til øverste divisjon, på stadionet Tianhe de Guangzhou.

Neste kamp blir spilt tre dager senere i byen Tianjin. Mourinhos menn skal opp mot Tianjin Teda, som endte på 2. plass forrige sesong, på stadionet Olímpico Water Drop.

Deretter bærer turen tilbake til Madrid for de siste forberedelsene til sesongen 2011/2012.

HER kan du se en film som illustrerer årets pre-season!

Pmn6