Extra large dwefl mfewnnf 1fwe
Fornøyd: Zinedine Zidane var fornøyd med tre poeng mot Real Sociedad, og ser lyst på inngangen til onsdagens kamp.

Zidane etter kampen: La Real (B)

Zinedine Zidane var fornøyd etter Los Blancos’ seier på Anoeta, og den tiende strake seieren i La Liga.

En fornøyd Zinedine Zidane møtte pressen etter Madrids 0-1-seier på Anoeta, lagets tiende strake i årets La Liga innspurt.

Om kampen:

Vi kjempet, fikk det tøft, og jobbet til siste slutt mot et velspillende lag der vi igjen tok alle poengene. Jeg er fornøyd med jobben vi gjør. Vi gjorde jobben, det er det viktigste. Nå må de andre kampene spilles, men det viktigste for oss i dag var tre poeng. Om vi ikke fikk dem i dag, ville La Liga blitt mye tøffere. Nå må vi hvile og forberede oss til onsdag.

Om Gareth Bale:

Jeg er glad på hans vegne, han har slitt med skader denne sesongen. Når han kan så spiller han, og når han scorere gleder det meg, både på hans vegne og lagets. Han kunne ha scoret i første omgang også. Gareth har hatt en del problemer denne sesongen. Men han er i stand til spille og opptre som Cristiano. Han kan spille mange kamper. Han har komt i bedre fysisk form. At han scorer i en kamp som i dag lover godt for onsdagens kamp.

Bredden i troppen:

Det betyr mye at alle spillerne er viktige. Når de spiller så gir de alt, og det er det viktigste. Det er viktig for treneren at man har 20 eller 21 spillere å stole på – og ikke bare 13. Det er tøft å spille hver tredje dag. Men alle bidrar. Det er det som er flott med dette mannskapet.

Jeg er glad fordi alle spiller og noen har hvilt. Vi fokuserer alltid på den nærmeste kampen. Kroos trengte hvile, bare være hjemme og tenke på andre ting – men selvfølgelig se kampen! Når vi tar alle poengene, betyr det at vi ar gjort en god jobb. Vi spilte for La Liga, og tok alle tre poengene.

Om det er hardt å sitte på benken:

Det var like hardt som i andre kampen, jeg er alltid spent når kampen starter. Det gode er at når vi tar tre poeng er det på grunn av jobben vi alle legger ned. Når vi tar tre poeng hjelper det oss i inngangen til onsdagens kamp.

Fremgangen til Cristiano Ronaldo og Benzema:

Jeg vil ha de med onsdag og tror de vil være klare. Jeg valgte ikke dagens startellever med tanke på onsdagens kamp, bare med tanken om at vi måtte bytte ut noen spillere. Spillerne som kom inn gjorde det bra.

Om Lucas Vazquez:

Jeg har full tillit til ham, som alle andre. Lucas spilte i Manchester. Jeg har tillit til hele troppen. Når noen kommer inn i startelleveren gjør de det bra. Vi viser at vi er et lag med mange viktige spillere.

Pmn6