Extra large caseniroioi
TRØKKER TIL: Casemiro ber om god støtte fra fansen mot Manchester City.

Casemiro: - En kamp vi må vinne

Den hardtarbeidende midtbanespilleren fra Brasil håper på god støtte fra fansen i kampen mot Manchester City på onsdag.

Onsdagens kamp:

Jeg vet det blir en vanskelig kamp, spesielt med tanke på hvem vi møter. Enhver Champions League-semifinale er komplisert, men vi er på hjemmebane og vi vet at fansen vil stå bak oss slik som de gjorde mot Wolfsburg. City skal få kjenne trøkket fra fansen på Bernabéu.

Kampplanen:

Det er en kamp som vi må vinne. For å vinne, må vi score. Vi må presse på fremover slik at vi scorer og kommer oss til finalen. Det viktigste er å få en god start på kampen, noe som vi slet med sist kamp. På Etihad begynte vi først å spille etter 20 minutter. Etter det spilte vi bra, men vi har fortsatt en kamp igjen å spille. Vi må spille som vi alltid gjør på Bernabéu, samt at vi må gi alt vi har.

Om Sergio Agüero:

Han er veldig sterk og han spiller med god holdning og mye karakter. Men det handler ikke bare om han. City har mange andre kvalitetsspillere som kan true oss.

Pepes form:

Han er en fantastisk spiller. Han har vært i Madrid lenge, og for meg er han en av verdens beste midtstoppere. Han spiller med mye karakter, og er alltid energisk på banen.

La Liga:

Vi må ta en kamp om gangen. Vi skal møte Manchester City nå på onsdag og vi må fokusere alt på den. Vi må bare gjøre jobben vår som er å vinne kamper, så får vi se.

Om scoring på onsdag:

Jeg bryr meg ikke om jeg scorer med hodet eller føttene. Det viktigste er å hjelpe laget til å nå finalen.

Pmn6