Extra large cr7777
Fornøyd: Ronaldo er fornøyd med Zinedine Zidane som trener.

Ronaldo: - Hver kamp er som min første

Cristiano Ronaldo stilte nylig til intervju med UEFA, der Champions League og trener Zinedine Zidane sto i hovedfokus.

For to år siden vant du Champions League i Lisboa. Kan du beskrive hva seieren betydde for deg?

Å vinne turneringen med Real Madrid var en fantastisk følelse. Champions League er alltid en spesiell turnering, og det å vinne den i Lisboa foran mange portugisiske fans, var noe helt spesielt.

Får du den samme følelsen når du hører Champions League-hymnen som du gjorde da du først spilte i denne turneringen i 2003?

Jeg føler det annerledes nå. Som jeg sa, Champions League er en spesiell turnering og følelsene er annerledes. Jeg føler det som at hver kamp i Champions League er min første. Selvsagt, det å vinne turneringen er en prioritet for Real Madrid. Vi vet vi møter sterk motstand, men vi vet også at alt er mulig. Manchester City har ikke kommet til semifinalen uten grunn. Det å slå ut PSG er ingen enkel sak, men de klarte det. Det er et lag med få svakheter.

Hat-tricket ditt mot Wolfsburg sendte laget til semifinalen. Hvor rangerer du den kampen i forhold til dine beste kamper i denne turneringen?

Det var muligens en av de aller viktigste kampene. Vi måtte vinne med tre mål, og det gjorde jeg. Det måtte bare bli en spesiell kveld, og den ble perfekt. Det var ikke bare på grunn av målene mine, men det var alt. Laget spilte bra, i tillegg til fansen som spilte en stor rolle i snuoperasjonen. Det var en magisk kveld.

Hvordan har Zidane påvirket laget etter han tok over?

Vi føler oss mer verdsatt under han. Vi er klar over at han enda er i en fase hvor han tilpasser seg, men han har klart å få ting på plass veldig kjapt, og jeg er veldig glad på hans vegne. Jeg har alltid beundret han som spiller, nå også som trener. Han er en trener jeg ønsker å se i Real Madrid fremover.

Pmn6