Extra large satellite  1
ZIDANE: Franskmannen har en viktig kamp foran seg i morgen.

Zidane før kamp: Manchester City (H)

- Vi kommer til å gå ut å spille fotball, holde trykket oppe med høy intensitet og konsentrasjon, noe som er nødvendig i en Champions League-semi.

Tidligere i dag ga Zidane sine tanker om den avgjørende kampen dagen mot Manchester City. Treneren snakket om hva som vil være nøkkelen til spillet: – En semifinale er svært vanskelig. Vi kan ikke tro at fordi vi spiller på hjemmebane, med våre fans, at det vil være lett. Vi vil jobbe hardt fra første minutt til det 90. minutt for å komme oss til finalen. Så lenge vi er rolig og tålmodig, kan vi få til mye i morgen. 

Om kampen

Det kommer til å bli en vanskelig kamp, vanskligere enn den første kampen. Alt vil bli avgjort i morgen. Vi er klar over det, og vi vil forberede oss som vi alltid gjør, nemlig ved å vise respekt for motstanderen. De har veldig mange gode spillere, spesielt i angrep, men vi kommer til å konsentrere oss om vårt eget spill. Kampbildet kommer ikke til å bli likt som i kampen mot Wolfsburg. Vi kan ikke tro at vi kommer til å score 2 eller 3 mål på 15 minutter. Vi vet at det vil være vanskelig, og det viktigste er å forberede seg godt og spille godt. 

Nærmer seg

Jeg kommer ikke til å endre noe i morgen. Ideen er alltid den samme. Forhåpentligvis kan vi spille 90 minutter som i den andre omgangen vi hadde i Manchester. Vi må score mål, som er det viktigste i fotball. Vi kommer til å gå ut og spille fotball og holde trykket oppe med høy intensitet og konsentrasjon, noe som er nødvendig i en Champions League-semi. City er også her for å spille seg til en plass i finalen, og de vil gjøre det vanskelig for oss.

Cristiano, Benzema og Casemiro

Cristiano er i god form og er 100% klar. Han har trent og han kommer til å starte. Casemiro og Karim Benzema er dessverre ikke med. Vi ønsker ikke å risikere Benzema for øyeblikket og Casemiro har et lite problem, men vi har en stor tropp som kan hjelpe oss med å dekke de fleste alternativer.

Cristianos skade

Cristiano er ikke en risiko; han er i god form og er 100% klar. Vi får se på kampen i morgen, men i dag er han 100%. Hans utvinning er ikke et spørsmål om to dager; det har vært en uke. Han gjenopprettet litt etter litt. Han er en spiller som er sånn. Han kommer seg raskt, og han ser etter seg selv mye. Vi trenger Cristiano 100% klar og den gode tingen er at han alltid er på feltet. Han er en annerledes spiller og hans statistikk viser hvor god han er. Jeg ville likt å ha med meg Casemiro og Benzema også, men noen andre vil spille, og de kommer til å gjøre det bra.

Vi har fått et godt forhold til spillerne. Det er viktig for meg at en spiller sier det samme om hans trener. Jeg liker det når spillerne hører på mine instrukser. Hvis dette forholdet forblir som dette, vil jeg være glad.

Sjansene for å komme til Milan

Vi har ikke vunnet noe ennå. Vi er i god form og vår plan er å spille spillet vi må spille for å komme til finalen. Hvis vi ikke går videre ville det selvsagt ha vært en fiasko, fordi vi ønsker virkelig å gå videre.

Når du er treneren til Real Madrid, tror du selvsagt at du kan nå langt i Champions League. Jeg er veldig glad, ikke på grunn av hva som kan skje, men på grunn av arbeidet vi legger ned fra dag til dag. Det er det som gjør meg lykkelig som trener. Vi vil at alt skal gå bra, og vi ønsker å oppnå noe viktig fordi disse spillerne fortjener det.

Erstatning for Casemiro

Vi vil prøve å erstatte Casemiro. Han har sitt eget type spill, men vi har andre spillere som kan spille i samme rolle. Vi kommer til å prøve å spille med det mest konkurransedyktige laget som mulig. Hvem enn som spiller istedenfor Casemiro, vil gjøre det bra.

Motstanderen

Jeg verdsetter Agüero høyt som spiller. Han er veldig god og er en viktig spiller for dem. Vi kommer til å være klar over ham og de andre spillerne. Det kommer ikke til å være noe spesielt for å forsvare seg mot ham. Det viktigste er hva vi skal gjøre ute på banen. Jeg synes at De Bruyne spilte bra i første semi, men jeg ønsker ikke å gi min mening om motstanderens spillere. De har et veldig sterkt lag som kommer til å spille sitt spill og prøve å gjøre det vanskelig for oss.

Forsvar

Når vi ikke har ballen, må vi forsvare oss med hele laget. Vi vet hvor viktig det er å forsvare seg sammen. Vi har gjort det bra i det siste. Det beste er å ha ballen, for det er det vi liker. Vi kommer til å prøve å gjøre det vanskelige for våre motstanderne.

Spillernes motivasjon

De vet hva som venter oss i  morgen. Jeg kommer til å gjøre det samme som alltid, forberede oss bra som alltid. De vet opposisjonen, hvor de kan ta oss. Det handler ikke om motivasjon, de vet hva de spiller for. Motivasjonen vil være der helt fra starten av.

Nå er vi klare for kamp. Hala Madrid!

Pmn6