Extra large logo
OFFISIELT: Fremover blir det igjen mulig å diskutere under artiklene.

Kommentarfeltet er tilbake

Drøyt to uker etter at det ble lagt ned, har vi bestemt oss for å gi kommentarfeltet en ny sjanse.

Kommentarfeltet her på Realmadrid.no fikk ingen god start på 2016. Stemningen var dårlig, mange innlegg var svært ufine og kvaliteten hadde generelt sett vært laber over tid. Når vi i tillegg ikke hadde vi ressurser til å moderere i tilstrekkelig grad, var det bred enighet i styret om å legge ned kommentarfeltet midlertidig.

Samtidig er vi klar over at kommentarfeltet har vært en veldig viktig del av nettsiden for mange av leserne våre. Derfor ønsker vi nå å gi det en ny sjanse. Situasjonen har endret seg; vi har blant annet fått inn nye skribenter, og nå føler vi oss sikre på at vi skal klare å håndtere kommentarfeltet på en bedre måte.

Vi kommer til å legge mer arbeid ned i selve modereringen, men for at dette skal fungere, krever det også en bedring fra lesernes side. Om ikke situasjonen bedrer seg, er det ikke umulig at vi igjen blir nødt til å legge ned kommentarfeltet. Vi ser imidlertid positivt på fortsettelsen og håper at nivået på diskusjonen kan komme tilbake på det nivået det en gang var.

Dersom du ofte er innom kommentarfeltet og føler at du kunne gjort en god jobb som moderator, vil vi gjerne at du kontakter oss på mail: enten på post@realmadrid.no eller rubenskjerping@gmail.com.

Pmn6