Extra large munoz action
KLAR: Javi Muñoz og resten av Castilla er klare for nest siste seriekamp.

Før Castilla-kamp: Talavera (B)

To kamper gjenstår før eventuell playoff for Luis Ramis' gutter.

Talavera CF - Real Madrid Castilla
Estadio Municipal El Prado, Talavera de la Reina
Segunda B II, Jornada 37
Lørdag 7. mai, kl. 18:00

Søndag klokken 17 spiller Real Madrid mot Valencia på Bernabéu i kampen om seriegull. Men Madridistas bør kjenne sin besøkelsestid, også dagen før, når Castilla gjester Talavera i nest siste serierunde i Segunda B. Unggutta ligger for øyeblikket på en 2. plass med klar margin ned til Socuéllamos på plassen bak, men håper selvfølgelig å sikre seg tabelltopp som gir plass i playoff med de tre andre avdelingsvinnerne. Barakaldo ligger øverst med 76 poeng, to foran Castilla, men spiller en vanskelig hjemmekamp mot Sestao og kan gå på en smell.

Men Luis Miguel Ramis' disipler kommer ikke til å få det lett mot et Talavera-lag som har minst like mye å spille for. Per dags dato ligger de på en 18. plass, med kun to poeng opp til Guadalajara på trygg plass. De er også inne i en god periode, med to strake seiere mot henholdsvis Ebro og Rayo Majadahonda.

Til lørdagens oppgjør er Borja Mayoral tilbake i troppen, etter å ha vært med a-laget forrige helg. I tillegg er mannen med Segunda Bs hardeste skudd, Fran Rodríguez, friskmeldt. Stadig mangler José León (stopper), Philipp Lienhart (stopper), Jaime Sánchez (stopper), Abner (back), som alle er ute med skade, mens José Carlos Lazo (kant) og Jordan Gaspar (spiss) vrakes.

Troppen

Keepere: Carlos Abad og Alfonso Herrero.
Forsvar: Fran, Álex Salto, Reguilón, Héctor og Tejero.
Midtbane: Marcos Llorente, Javi Muñoz, Febas, Enzo, Cristian Cedrés, Álvaro og Ødegaard.
Angrep: Mariano og Mayoral.

Mulig ellever (4-3-3):
Abad
Fran - Salto - Héctor - Tejero
Muñoz - Llorente - Febas
Ødegaard - Mayoral - Cedrés

Tror du Castilla rykker opp denne sesongen?

Pmn6