Extra large mayoral action
KLAR: Borja Mayoral håper å kunne skyte Castilla til opprykk.

Før Castilla-kamp: La Roda (H)

Alt å spille for før siste serierunde i Segunda B.

Real Madrid Castilla - La Roda CF
Estadio Alfredo di Stéfano, Madrid
Segunda B II, jornada 38
Søndag 15. mai, kl. 18:00

Etter 0-2-seier mot Deportivo og sølvplassering for Real Madrid lørdag, bør alle Madridistas øyne nå rettes mot reservelaget som spiller en minst like viktig kamp søndag. Unggutta ligger på en 2. plass med hele tretten poeng ned til Toledo på plassen, men kan fortsatt passere serieleder Barakaldo. De spiller en tøff bortekamp mot Arenas og vil med poengtap miste tabelltopp hvis Castilla gjør jobben mot La Roda. Avdelingsseier vil være viktig for Los Blancos, da det vil gi playoff mot de resterende tre avdelingsvinnerne og en mulig kortere vei til Segunda División.

Forhåpentligvis vil søndagens kamp bli like enkel for Castilla, som det ble for a-laget i sin serieavslutning. La Roda ligger for øyeblikket på en 13. plass uten noe å spille for, etter forrige helgs 1-1-kamp mot Rayo Majadahonda. De er heller ikke noe spesielt godt bortelag, med kun tre seiere på 18 forsøk og én triumf på sine siste ti på fremmed gress.

Casilla kommer til oppgjøret med flere fravær. Dani Fernández (back) må vike, da han spilte for Juvenil A i Copa del Rey for juniorlag mot Mallorca, mens flere spillere fortsatt er ute med skade. Enzo Zidane (midtbane) er det seneste navnet på en liste som allerede inkluderer Abner (back), Philipp Lienhart (stopper), Jaime Sánchez (stopper) og José León (stopper). Heldigvis har vi både toppscorer Mariano og lagets største stjerne, Borja Mayoral, klare til kamp. Sistnevnte hadde følgende å si før søndagens batalje:

- Supporterne har støttet oss hele veien, i gode og dårlige tider, så vi må gi dem denne seieren. La Roda har ingenting å spille for, men man må allikevel ta de seriøst, da de sikkert ønsker å avslutte sesongen på best mulig måte. De kommer til å gå for seier, men vi skal gjøre alt for å ta alle de tre poengene.

Troppen

Keepere: Carlos Abad, Herrero og Craninx.
Forsvar: Fran, Tejero, Héctor Álex Salto og Reguilón.
Midtbane: Marcos Llorente, Torró, Febas, Javi Muñoz, Lazo, Álvaro, Cedrés og Ødegaard.
Angrep: Jordan, Mayoral og Mariano.

Sannsynlig ellever (4-2-3-1):
                         Abad
Tejero - Héctor - Salto - Reguilón
                Llorente - Febas
  Ødegaard - Muñoz(c) - Mayoral
                      Mariano

 

Pmn6