Ramos ber om harmoni i landslaget

Før 0-4 seieren mot USA i Boston hadde høyre-backen vår et ønske og en oppfordring å komme med til resten av spillerne på landslaget.

Sergio Ramos er en av de mer lidenskapelige spillerne til Real Madrid og er følgelig ingen fremmed for verken gule eller røde kort - noe vi alle opplevde under de mange oppgjørene mot erkerivalene, Barcelona. Under El Rally de Clasicos ble Real Madrid - og Barcelonaspillerne presset til maks både fysisk og mentalt. Det var enormt mange øyne og kameraer rettet mot samtlige spillere under disse oppgjørene, og stemningen var aggresiv og hissig gjennom de tre første kampene til det til slutt nådde en topp i den tredje kampen.

Utallige ganger så vi spillere flokke seg sammen rundt dommeren, spillere skrike og kjefte på hverandre, spillere klage på filming, spillere filme og mye mer usportslig oppførsel som førte til teorier om et brudd i harmonien blant de spanske landslagsspillerne. Dritt-slengingen før og etter kamp fra både spillere og trenere hjalp sikkert lite.

Overalt på nettet finnes det bilder av Ramos som klapper til Puyol og Xavi, Ramos og Arbeloa som bærer Villa på føttene og kjefter på han, Valdez og Ramos som skriker på hverandre og mye mer. Allikevel mener Ramos at de spanske spillerne er voksne og profesjonelle nok til å komme over dette.

"I stedet for å tenke på uenighetene fra disse kampene, bør vi tenke på alt vi har oppnådd sammen, noe Spania aldri har klart før, nemlig å vinne EM og VM.

"Vi har opplevd noen veldig viktige øyeblikk sammen og vi skal klare å takle slike problemer."

"Det er klart for oss og for dem at det bare var sammenstøt og rivalisering med tanke på spill, ikke på det personlige plan."

"Vi har en god "team spirit" og vi må glemme alt som har skjedd for det beste for landslaget."

Pmn6