Extra large ramis 2
KLAR: Luis Miguel Ramis har gjort en strålende jobb som Castilla-manager og kan nå lede laget til opprykk.

Før Castilla-kamp: UCAM Murcia (B)

Det er duket for playoff til Segunda-división for Real Madrid Castilla.

UCAM Murcia CF - Real Madrid Castilla
La Condomina, Murcia
Segunda B, playoff 1. kamp
Søndag 22. mai, kl. 18:30

Mens a-laget forbereder seg til neste helgs Champions League-finale, gjør Castilla seg klare til en annen kamp av stor betydning. For etter å ha stukket av med seieren i sin Segunda B-avdeling etter en dramatisk avslutning, hvor unggutta vant sin kamp på overbevisende vis mot La Roda mens Barakaldo ikke maktet å slå Arenas, er det nå duket for playoff mot en av de tre avdelingsvinnerne. Vinneren av det kommende dobbeltoppgjøret vil være klare for Segunda División.

Motstanderen befinner seg cirka en firetimers biltur unna hovedstaden i universitetsbyen Murcia. Det er faktisk også det private universitetet, Universidad Católica de Murcia, som eier klubben ved navn UCAM Murcia. Først ble laget kjøpt opp av en lokal businessmann i 2009 da det gikk under navnet Murcia Deportivo, før de i 2011 omsider ble en del av universitetets eierskap. Siden da har de levd mellom Tercera División (fjerde nivå)  og Segunda B, hvor de etter opprykk fra Tercera i 2014, plutselig endte på en overraskende 2. plass i divisjonen over forrige sesong. De fleste regnet nok med at det kun var et såkalt "one-season-wonder", men i år har universitetssklubben vært enda bedre og endte til slutt opp på topp, seks poeng foran byrival og storebror, tradisjonsrike Real Murcia. Med 46-17 i målforskjell er de den klubben i hele divisjonen med færrest innslupne scoringer, som gir oss en pekepinn på hva slags lag man har å gjøre med.

Til søndagens batalje returnerer Enzo Zidane (midtbane) etter å ha mistet siste seriekamp med smerter i foten. Bakover i banen mangler man stadig flere spillere, da Abner (back), Philipp Lienhart (stopper), José León (stopper) og Jaime Sánchez (stopper) fortsatt er ute med skade, i tillegg til at Dani Fernández (back) bidro for Juvenil A i Copa del Rey for juniorlag denne helgen. Álex Craninx (keeper), José Carlos Lazo (kant), Jordan Gaspar og en av Zinedine Zidanes betrodde menn da han ledet Castilla, Álvaro Jiménez (kant), er alle vraket.

Troppen

Keepere: Carlos Abad og Herrero.
Forsvar: Fran, Álex Salto, Reguilón, Héctor og Tejero.
Midtbane: Marcos Llorente, Torró, Febas, Javi Muñoz, Enzo, Cedrés og Ødegaard.
Angrep: Mayoral og Mariano.

Sannsynlig ellever (4-3-3):
                         Abad
Fran - Héctor - Reguilón - Tejero
     Muñoz(c) - Llorente - Febas
 Ødegaard - Mariano - Mayoral

Hva tror du om søndagens kamp?

Pmn6