Extra large varane
Bør Raphaël Varane bli værende i hovedstadsklubben?

Varane sin fremtid

Det har lenge pågått spekulasjoner angående Raphaël Varane og hans fremtid. Hvor lenge skal franskmannen vente på sin store sjanse?

Nåværende trener Zinedine Zidane var den som anbefalte den unge franskmannen til daværende trener José Mourinho da portugiseren ledet Los Blancos. "Zizou" har lenge hatt sansen for sin yngre landsmann, men til tross for det har ikke Varane spilt så mye som han hadde ønsket, iallfall ikke i de viktigste kampene. Franskmannen har spilt samtlige kamper på tampen av sesongen, foruten om de viktige kampene i Champions League. Varane har siden bortekampen mot Roma (0-2) spilt bare ett minutt i returoppgjøret mot Wolfsburg på Santiago Bernabéu, noe som betyr at den 191cm lange midtstopperen ikke fikk yte sin tjeneste i kampene mot Manchester City og hjemmeoppgjøret mot Roma. Dette sa han i et intervju med den franske avisen L'Équipe.

Under Benítez spilte jeg veldig mye. Det er rett å si at jeg gjorde noen feil som jeg vanligvis ikke gjør, men om vi ser tilbake på denne sesongen må jeg fokusere på det positive ettersom det overveier det negative. Det har seg slik at jeg ikke har tatt del i  de viktigste kampene på slutten av denne sesongen, altså Champions League-kampene. Det er kamper jeg gjerne ville ha spilt.

Unggutten som gikk fra Lens til Real Madrid sommeren 2011 har måttet sett seg slått av Pepe og Sergio Ramos i kampen om fast førstelagsplass, men han skal ha ros for å ha vært tålmodig og tatt vare på de sjansene han sålangt har fått.

Etter fem år i Madrid håper jeg at jeg kan overkomme alle hindringer. Jeg føler jeg er inne i en viktig fase i karrieren min. Det er viktig for alle spillere å føle at man utvikler seg, og det er noe jeg jobber med hver dag. Jeg er klar over hvilke kvaliteter jeg har og hva jeg kan bidra med.

Mannen som skal ha mye av æren for kjøpet av Varane, Zindedine Zidane, uttalte nylig at han ønsker at landsmannen skal bli i klubben ettersom han er "Real Madrids fremtid". Så spørs det om den lynhurtige franskmannen er villig til å vente lenge nok for den store sjansen når Pepe og/eller Sergio Ramos gir seg, eller om han forlater hovedstadsklubben til fordel for en annen europeisk toppklubb.

Leganes