Extra large raphael varane 22.5.2016
SKADET: Raphaël Varane har pådratt seg en lårskade og ser ut til å miste Champions League-finalen.

Varane mister finalen

Franskmannen har pådratt seg en skade som gjør han utilgjengelig til neste helgs finale.

Det var den franske journalisten Frédéric Hermel, ekspert på sine landsmenn i Madrid, som først var ute med nyheten søndag formiddag. Raphaël Varane hadde pådratt seg en muskelskade og ville miste den kommende Champions League-finalen. En drøy time senere kom den offisielle uttalelsen fra klubben:

Etter tester foretatt på Raphaël Varane, har spilleren blitt diagnostisert med en andregrads muskelskade i venstre lår. Hans progresjon vil kontinuerlig følges.

Real Madrid må dermed klare seg uten sin tårnhøye midtstopper neste helg, når Atlético Madrid venter i Milano. For Varanes del kom dette på verst mulig tidspunkt, da det også gjør han usikker til sommerens EM på hjemmebane. Man regner med at han blir ute i mellom to til fire uker og i verste fall velger landslagssjef Didier Deschamps og hente inn reserve Samuel Umtiti i stedet.

Varane har ikke hatt sin beste sesong i helhvit. Franskmannen har spilt en del kamper, 33 er tallet. Men Varane har blitt vraket fra de aller største kampene. Han har blant annet kun spilt et minutt i Champions League etter bortekampen mot Wolfsburg. 

Les også: Varane sin fremtid

Ánimo Varane!

Real 960x200 pause