Casillas tror på forbedring

Kaptein Iker Casillas snakket ut i et intervju med realmadrid.com, der nysigneringene og mål for neste sesong stod i fokus.

Hvordan vil du bedømme sesongen?

Jeg synes sesongen var positiv både på et personlig og kollektivt nivå. Vi hadde sjanser til å vinne de tre titlene mot slutten av sesongen. Vi mistet muligheten i La Liga to uker før slutten, men jeg synes vi hadde hadde et rimelig godt forsøk.

Hva er lagets mål for neste sesong?

Vi vil forbedre det vi gjorde bra denne sesongen. Hvis vi gjør det burde det bli en veldig bra sesong. Forbedre vår plass i ligaen vil si at vil havner på toppen av tabellen, og forbedre oss i Champions League vil si at vi vil ha en plass i finalen. Forbedre hva vi gjorde i Copa del Rey vil innebære at vi vinner tittelen igjen. Alle forbedringer vi gjør fra forrige sesong vil være fantastiske for oss.

Hva tenker du om signeringen av Sahin?

Han er en veldig ung gutt, som resten av laget. Real Madrid-troppen holder på å bli fornyet, noe som er veldig positivt for fremtiden. Jeg har ikke sett han spille så mye, men har ser ut til å være en fantastisk spiller som vil tilpasse seg bra.

Hva med Altintop?

Han er mer erfaren fordi han har spilt for flere lag. Han kan spille i hvilken som helst posisjon og han vil hjelpe laget betraktelig.

Callejón returnerer til laget. Hva kan han tilføre?

Han forlot Real Madrid for å utvikle seg som en spiller, noe som ikke er lett. Real Madrid vil alltid ha tilbake spillere når de ser at det gjør det bra i en ny klubb. Han er en ung spiller som kommer fra canteraen og han er også spansk... Det gjør oss glad at vi har noen fra ungdomsakademiet på førstelaget.

Hva var det mest spesielle øyeblikket for deg i løpet av sesongen?

Det var, så klart, å vinne Copa del Rey. En tittel alle Madridistas ventet på å vinne og det skjedde i en herlig finale. For meg var det det beste øyeblikket i sesongen.

Hva kan et år nummer to med Mourinho bety for laget?

I løpet av hans første år har nye spillere og trenerstab måtte tilpasse seg til laget. Om vi forbedrer det vi gjorde forrige sesong er det en garanti for suksess. Vi vil prøve å bli bedre for hvert år som går. Vi vil at folk skal kreve mye av oss når det trengs. Vi vil ta et steg videre neste sesong.

Pmn6