- Jeg ville elsket å avslutte karrieren min i Real Madrid

Til tross for oppladning til privatlandskampen mot Venezuela i kveld, tok Sergio Ramos seg tid til å snakke om Real Madrid under et intervju med Marca.

Under intervjuet gjør Sergio Ramos det helt klart at det som ville gitt ham mest glede ville vært å nå Champions League-finalen med Real Madrid. Han snakker også om Mourinho og, ikke minst, snakker han rett ut om sin egen framtid:
“Jeg er svært tilfreds i klubben og tenker ikke på noe annet enn å fortsette å spille ikledd hvitt,” før han legger til: “Jeg ville elsket å avslutte karrieren min i Real Madrid.”

Forsvarsspilleren vet veldig godt hva det betyr å spille i en klubb som Real Madrid etter seks sesonger i førsteelleveren:
“Laget er forpliktet til å slåss om alle fire titlene som er mulige å vinne (Supercopa, Liga, CL og CdR journ.anm.) Det er alltid en prioritet for laget, men personlig ville det gitt meg mest glede å nå Champions League-finalen, en finale vi var veldig nær å nå i år. Målet er likevel å fortsette å vokse, for at ting vil komme til oss. Vi er på god vei.”

Hvor nært har Real Madrid kommet Barcelona denne sesongen?
- Jeg liker ikke å sammenligne med andre. De har deres spillestil og filosofi. Vår er helt annerledes, den er noe Mourinho har skapt. Litt etter litt ser vi at vi er et sterkere lag som spiller bedre og bedre, og er kapabelt til å vinne titler.

Hadde du forutsett at Mourinhos sosiale og sportslige virkning ville være så sterk?
Det var noe du kunne forutse, på grunn av alt som skjer rundt treneren vår. Det er få trenere som skaper så mange reaksjoner som Mourinho. Vi er veldig heldige for at vi har han, for hans rutine, for hans titler. Real Madrid trengte en person som Mourinho, en trener med karakter og personlighet. Du lærer fra ham hver bidige dag. Han hører alltid på hva du har å si, og det hjelper deg til å utvikle deg mer hver dag.

Finnes det to Mourinho, én folket ser og én bare spillerne ser?
Imaget han har er hans eget, men sannheten er at nærheten han viser oss er ikke noe man kan se på bilder av ham fra pressekonferanser eller kamper. Han er en veldig direkte person, lojal til sine ideer og prøver å få det beste fram i enhver fotballspiller.

Har Mourinho gjort Sergio Ramos til en bedre forsvarer?
Han har jobbet veldig hardt med det defensive aspektet til laget, og det er noe hele laget har lagt merke til, ikke bare jeg. Tallene er der – Forsvaret er fundamentalt for laget, og man kan ikke bare bry seg om de som scorer målene.

Ser du på deg selv som Madrid sin Maldini?
Han har alltid vært mitt idol, så det ville gjort meg veldig stolt om mitt navn betydde det samme i Madrid som det hans gjør i Milan.

Kilder(r): Marca.com, realmadrid.com, unamadridista.wordpress.com

Pmn6