Extra large skjermbilde 2016 05 07 kl. 22.20.23
KLARE: Mariano og Enzo er begge i troppen som møter UCAM Murcia mandag kveld.

Før Castilla-kamp: UCAM (H)

Castilla er én kamp unna opprykk til Segunda División.

Real Madrid Castilla - UCAM Murcia
Estadio Alfredo di Stéfano, Madrid
Segunda B, playoff kamp 2
Mandag 30. mai, kl. 20:00
Vises på TV2 Sumo og Real Madrid TV

Mens Madridistas fortsatt går rundt i gledesrus etter den dramatiske Champions League-triumfen lørdag, er det klart for Castillas viktigste kamp for sesongen. Mandag kveld møter de UCAM Murcia til returoppgjør i Segunda B-playoff hvor de kan sikre opprykk til Segunda División hvis alt går etter planen. I Murcia endte det med 2-1-seier til universitetssklubben etter to gode enkeltmannsprestasjoner av deres toppscorer, Ivan Aguilar. Dermed er Castilla nødt til å vinne på eget gress, helst uten å slippe inn mål.

Forrige helg forstod man hvorfor UCAM er det laget med færrest innslupne mål i hele divisjonen. De var ekstremt disiplinerte og fullstendig overlegne fysisk. Spesielt på midtbanen hadde de et klart overtak på Castilla, hvor selv Marcos Llorente måtte se seg slått i 50/50-dueller. Skal Luis Miguel Ramis' gutter beseire dette laget, må de utvilsomt ta krigen som garantert kommer.

Akkurat som Zinedine Zidane før Champions League-finalen, har Ramis vaglt å ta ut samtlige spillere i troppen. Dermed er det hele 24 mann som står oppført enn så lenge, selv om det kun vil være 16 på den endelige lista. Flere av de som er listet opp, er også skadet, uten at vi vet med sikkerhet hvem som er ute når alle er oppført. Sist kamp var Abner, José León, Philipp Lienhart og Jaime Sánchez skadet og det er tvilsomt at vi får se noen av dem på banen mandag. Det samme gjelder Dani Fernández, som spilte for Juvenil A i Copa del Rey for juniorlag mot Espanyol i helgen. Ellers mangler Álex Salto, som fikk seg en smell i motsatt oppgjør.

Troppen

Keepere: Carlos Abad, Herrero og Craninx.
Forsvar: Lienhart, Fran, Jaime, León, Dani, Abner, Héctor, Tejero og Reguilón.
Midtbane: Febas, Lazo, Marcos Llorente, Lucas Torró, Javi Muñoz, Ødegaard, Enzo, Cedrés og Álvaro.
Angrep: Mariano, Mayoral og Jordan.

Tror du Castilla sikrer opprykket?

Pmn6