Extra large mariano
TOMÅLSSCORER: Mariano gjorde en flott kamp, men det holdt ikke til avansement.

Castilla-referat: UCAM (H)

Til tross for å ha dominert kampen fra start til slutt, klarte ikke Castilla å sikre opprykk.

Real Madrid Castilla 2-2 UCAM Murcia CF
Estadio Alfredo Di Stéfano
Segunda B, playoff 2. kamp
Mandag 30. mai, kl. 20:00

Real Madrid Castilla hadde tapt 2-1 i den første kampen mot UCAM Murcia, og dermed måtte ungguttene vinne returoppgjøret for å sikre opprykk til Segunda División mandag kveld. Etter å ha sikret seg et bortemål i den første kampen, visste Castilla at det ville holde med 1-0, men samtidig ville det bli svært viktig å unngå baklengsmål.

Les også: Når bør BBC fornyes?

Castilla åpnet bra og dominerte kampen fullstendig i åpningsminuttene. Likevel var det gjestene som scoret åpningsmålet; Iván Aguilar utnyttet Castillas svake forsvarsspill. Luis Miguel Ramis' menn fortsatte dominansen, vel vitende om at de nå trengte to mål for å avansere. Utligningen kom ikke før timen var spilt. Da den kom, var det selvsagt toppscorer Mariano som headet inn utligningen.

Målet tente håp i Castilla, men bare fem minutter etter Marianos scoring, slo UCAM Murcia til igjen. Pablo Pallarés scoret på det som var gjestenes andre mulighet i kampen. Dette var et svært hardt slag for Castilla, som nå visste at de måtte score tre ganger for å sikre opprykket. Selv om dette virket som en mulig oppgave, fortsatte ungguttene å kjempe. Mariano utlignet for andre gang i kampen etter et frispark, men det holdt ikke. Kampen endte 2-2, noe som betyr at UCAM Murcia vant 4-3 sammenlagt.

Alt håp er heldigvis ikke helt ute for Castilla. Ungguttene har fortsatt muligheten til å rykke opp, men de er nødt til å komme seg gjennom en tøff playoff for å klare det. Det er ikke klart hvem som blir deres motstander, men det blir enten Cádiz, Logroñés eller Lleida. Vi kommer selvsagt tilbake med mer når trekningen er unnagjort.

Pmn6