Extra large james rodr guez 31.5.2016
TIL REAL MADRID? David Alaba skal være ønsket av Real Madrid.

Interessert i to Bayern-spillere

Den siste tiden har Real Madrid blitt koblet til to spillere fra Bayern München.

Sesongen er over og nå skal Real Madrid og Zinedine Zidane forbedre stallen til neste sesong. I tillegg har Los Blancos mest sannsynlig en registreringsnekt i vente, som vil gjøre at de ikke kan kjøpe og registrere spillere før starten av 2018. I tillegg er ikke Real Madrid et lag som ønsker å hente inn drøssevis at nye spillere midt i en sesong, så realistisk sett vil ikke Real Madrid kunne registrere nye spillere på to år. Nå den siste tiden har Real Madrid blitt koblet til en duo fra Bayern München.

Robert Lewandowski er den første spilleren som er ønsket til den spanske hovedstaten. Polakken gir enda mange Madridistas mareritt etter å ha scoret hele 4(!) mål og egenhendig sendte Real Madrid ut av Champions League under 2012/13 sesongen. Siden den gang har han skapt overskrifter i Tyskland. Etter å ha gjort braksuksess i Borussia Dortmund endte det med at han ikke ville fornye kontrakten sin med de gulkledde. Enden på visa ble at Lewandowski gikk gratis til erkerivalen Bayern München. Der har han mildt sagt gjort sakene sine bra, og han har scoret 67 mål og 20 assist på 100 kamper for München-klubben. I følge transfermarkt.com ligger markedsverdien til polakken på ca. €70 millioner. Spissens agent, Cezary Kucharski har kommet med følgende uttalelse til den tyske avisen Spiegel angående ryktene om en mulig Lewandowski-overgang. 

Real Madrid kontaktet oss for noen uker siden, vi hørte nøye på alt de hadde å si. Det er en stor og spennende klubb.

Vi har informert Bayern om at vi er i samtaler med Real Madrid.

Den andre Bayern-spilleren som er ønsket til den spanske hovedstaten er David Alaba. Østerrikeren kan spille både venstre-back, indreløper, defensiv midtbane og midtstopper. Hvis Zidane klarer å få Alaba til Real Madrid, vil det si at Real Madrid har en spiller som kan spille på nesten samtlige posisjoner Real Madrid ønsker å sterke, unntatt spiss. I følge AS skal Bayern ha avslått et bud på rundt €50 millioner. I følge transfermarkt.com har Alaba en markedsverdi på rundt €45 millioner. Dog ser dette ut til å bli en dyr overgang. I følge AS skal Bayern ha sagt at de ikke er villige til å lytte på budet før summen er utrolige €80 millioner (!)

Hovedgrunnen til at Real Madrid ønsker Alaba er naturlig for å gi Marcelo kamp om plassen. Samtidig vil Zidane da ha en mulighet til å bruke han som stopper dersom Real Madrid lider av skader på denne plassen, det samme vil være en mulighet i midtbanen. Alaba kan la Casemiro hvile, samtidig som han kan brukes i Modric eller Kroos sin posisjon. Så langt denne sesongen står Alaba bokført med 2 mål og 4 assist på 46 kamper. Det er også vært å nærme at Alaba har en helt vill venstrefot, som kan brukes til fantastiske innlegg, frispark og cornere.

Tror du Alaba eller Lewandowski kommer til Real Madrid denne sommeren?

Bayern