Extra large keylor navas 6.5.2016
SKAL OPERERES: Keylor Navas skal igjennom en operasjon i venstre hæl.

Skadeoppdatering: Keylor Navas

Keylor Navas skal opereres.

Mot slutten av sesongen slet Keylor Navas med akillessenen i hans venstre fot. Skuddstopperen går glipp av Copa América på grunn av denne skaden, og han mistet også årets siste hjemmekamp mot Valencia i mai. Nå er det altså besluttet at Navas skal opereres av den nederlandske legen Nr. Niek van Dijk. Dette er altså samme lege som skal operere Danilo om ikke lenge. Klubben har kommet med følgende uttalelse når det gjelder operasjonen på Keylor Navas:

Etter tester foretatt på Keylor Navas i Amsterdan av Dr. Niek van Dijk under oppsyn av Real Madrid Sanitas' medisinske personell, har det blitt besluttet at det skal utføres en operasjon i hans venstre hæl ved hjelp av en teknikk kalt minimal invasiv endoskopi. Operasjonen vil bli ta sted i Madrid 9. juni, og bli foretatt av Dr. van Niek, Dr. Perdo Luis Ripoll og Dr. Mariano de Prado under oppsyn av Real Madrid Sanitas' medisinske personell. 

Operasjonsteknikken, minimal invasiv endoskopi, vil si at man fører inn et rør på det bestemte området. Inngrepet skal ikke være noen plage for Keylor når sesongen starter 17. juli, men burvokteren må ta det rolig med venstre hælen i en liten periode.

Ánimo Keylor!

Pmn6