Extra large llorente
Hvor tror du Llorente spiller neste sesong?

Førstelagsspill for Llorente?

Diego Llorente har denne sesongen gjort det bra for Rayo Vallecano, men holder det til en plass på A-laget kommende sesong?

I følge den spanske sportsavisen Marca, har Llorentes spill for Rayo Vallecano denne sesongen imponert Zinedine Zidane. Til tross for at Rayo rykket ned denne sesongen, har den unge spanjolen vist lovende takter for Madrid-laget. Primært regnes unggutten som midtstopper, men denne sesongen har Paco Jémez, Rayo Vallecanos trener, også brukt unggutten flittig på midtbanen. Med det står Llorente med hele trettitre ligakamper og to mål denne sesongen. I tillegg fikk Llorente sin landslagsdebut for Spania tidligere dette året i en treningskamp mot Sveits.

Les også: Landslagsdebut for Vázquez

Det er ikke bare Zinedine Zidane som ønsker Diego Llorente. I følge samme avis er både Villarreal og Málaga interesserte i unggutten, og vil derfor kunne håpe på å skaffe Llorentes signatur. Her ville nok et utlån vært det optimale ettersom Pepes kontrakt utgår i 2018, og da vil det være greit å ha Llorente under sitt eget erme.

Men det store spørsmålet er om det kan være lurt for Los Blancos å hente tilbake spanjolen i forkant av den nye sesongen. Det har vært mye snakk om å få inn en rotasjonsspiller på midtbanen som kan rotere/være backup for Casemiro, og her kan Llorente bidra. Det som kan stå i veien for nettopp dette er at Florentino Pérez liker å bruke store pengesummer på å handle inn spillere til førstelaget istedenfor å satse på unge talenter, men i det siste har det vist seg at lokale spillere også har fått sjansen - blant annet Jesé og Lucas Vázquez.

Som tidligere nevnt kan altså Llorente spille både midtstopper og defensiv midtbane. Etter å ha prestert godt i La Liga denne sesongen så kan vi trygt si at spill på Castilla neste år er utelukket, uansett om de rykker opp eller ikke. Er den beste løsningen å leie han ut til en middelmådig La Liga-klubb den kommende sesongen, eller bør han hentes tilbake til Bernabéu som en solid rotasjonsspiller, både i forsvar og på midtbanen?

Hva tenker du?

Real 960x200 pause