Extra large logo
Peña Madridista Noruega ser etter forsterkninger til skribentstaben.

Offisielt: Realmadrid.no søker skribenter

Ønsker du å være en av oss?

Vi ønsker å fortsette fremgangen, og for å gjøre det, skal vi styrke skribentstaben. Om du har et hjerte for Real Madrid og samtidig liker å skrive, er dette noe for deg.

Som skribent vil du ha ansvaret for å skrive nyheter om Real Madrid sammen med de andre i skribentstaben. Noe av det på menyen er å videreformidle intervjuer, skrive om skader, suspensjoner og overganger. I Real Madrid er det aldri stille og det vil alltid være ting å skrive om.

Rollen er relativt fri, men det forutsettes at man kan produsere rundt tre artikler i uken i snitt. Det vil selvsagt variere hvor mye man kan skrive, og det har vi full forståelse for. Så ikke vær redd for å søke. Vi tar imot alle søknader og alle som sender søknad vil bli vurdert.

Dere vil også selvsagt få svar tilbake så fort søknadene er ferdigbehandlet. Vi ser spesielt etter dere som har erfaring med å skrive og journaliststudenter, men tidligere erfaring er ikke et krav. Det er heller ingen aldersgrense.

I søknaden vil vi at du forteller om deg selv og hvorfor vi bør velge deg. Ta også med eventuell erfaring du har fra andre nettsider, aviser og lignede. Om du kan spansk eller har annen relevant kunnskap, så legg også det ved i søknaden. Du kan også legge ved en «prøveartikkel», der du skriver en sak som omhandler Real Madrid og som kunne blitt publisert på vår nettside.

Som skribent vil du få alle fordeler som et medlem i supporterklubben har, men vi kan dessverre ikke tilby noen lønn for arbeidet.

Har du lyst til å være en del av Realmadrid.no, komme tettere inn på klubben i ditt hjerte, formidle nyheter som leses av flere tusen mennesker og daglig diskutere fotball med noen av de mest kunnskapsrike Real Madrid-supporterne i Norge? Da er dette noe for deg.

Søknaden sendes til post@realmadrid.no. Spørsmål kan enten sendes til samme mail eller skrives i kommentarfeltet her på realmadrid.no.

Pmn6