Extra large real madrid logo
CO: Denis Cheryshev forlater Real Madrid etter 14 år i klubben.

OFFISIELT: Cheryshev til Villarreal

Russeren returnerer til klubben han spilte i under 2014/15 sesongen.

Russiske Denis Cheryshev forlater Real Madrid til fordel for Villarreal. Det har lenge sett ut som vingen skulle forlate Real Madrid, og nå er dette altså bekreftet. Cheryshev har faktisk vært Real Madrid-spiller i hele 14 år etter sin ankomst i 2002, som 11-åring. Den en gang så talentfulle russeren har dessverre vært sterkt plaget av skader, og hans tid som del av Real Madrid sitt a-lag har bestått mange opphold på utlån. Nå er han altså solgt til Villarreal, hvor han var på lån i 2014/15 sesongen. 

Real Madrid CF og Villarreal CF har kommet til enighet om en overgang for Denis Cheryshev. Klubben ønsker å takke for hans dedikasjon og profesjonalitet under hans tid i klubben og vi ønsker han lykke til med det nye kapittelet i karrieren hans. 

Det skal ikke ha vært enkelt å komme til enighet mellom de to klubbene. Det er fortsatt dårlig stemning mellom Real Madrid og Villarreal ettersom Los Blancos mener at Villarreal bevisst valgte å ikke informere om Cheryshev sin suspensjon i Copa del Rey, som etterhvert gjorde at Real Madrid ble kastet ut av Copa del Rey. Dette er nok også hendelsen som de fleste madridistas sitter igjen med når det gjelder minnene fra Cheryshev sin tid som Real Madrid-spiller. I følge Marca skal Villarreal betale en sum på ca. €10 millioner, samtidig som at Real Madrid har sikret seg en prosentandel av et potensielt videresalg. Cheryshev skal ha skrevet under på en 5-års kontrakt med den gule ubåten. 

Vi ønsker Denis Cheryshev lykke til videre og takker for hans bidrag!

Pmn6