Extra large james vs atletico
ØNSKET: José Giménez skal være høyt på Real Madrids ønskeliste denne sommeren.

Giménez taus rundt Madrid-rykter

Byrivalens midtstopper ønsker ikke å kommentere rykter rundt en mulig overgang til de hvite.

Til tross for sin unge alder har José María Giménez raskt etablert seg som en av de bedre midtstopperne i verden. Til sammen startet han 36 kamper i alle turneringer for Atlético Madrid denne sesongen og i tospann med landsmann Diego Godín i midtforsvaret har han vært superb.

Sommerens Copa América ble imidlertid en skuffende opplevelse for Giménez og Uruguay, som røk på hodet ut av gruppespillet etter tap for både Mexico og Venezuela. Men interessen for 21-åringen har ikke avtatt av den grunn. Spesielt Real Madrid, som Giménez har spilt flere gode kamper mot, har visstnok vist stor interesse for stopperen. Selv om man sjeldent vil se overganger mellom de to rivalene slik ting har utviklet seg de siste årene, kan alt skje hvis Los Blanos bestemmer seg for å utløse spillerens utkjøpsklausul på €65mill.

Med Pepe og Sergio Ramos som stadig blir eldre, i tillegg til skadeplagede Raphaël Varane, som stadig ryktes vekk, kommer nok Madrid til å forsøke å hente inn en forsterkning på stopperplass. Om det blir Giménez gjenstår å se. Hovedpersonen ønsker uansett ikke å kommentere saken:

Jeg har ikke hørt noe om det og forholder meg helt rolig. Akkurat nå fokuserer jeg på ferie. Samtidig er jeg under kontrakt med Atlético Madrid og får ikke sagt stort om dette.

Tror du det er mulig å få inn Giménez denne sommeren? Ville det isåfall vært en god signering for €65mill?

Pool