Extra large real madrid logo
CO: Álvaro Morata vender tilbake til Real Madrid, to år etter at han forlot klubben til fordel for Juventus.

OFFISIELT: Morata til Real Madrid

Morata vender hjem etter to år i Juventus.

Álvaro Morata er på veg hjem til Madrid. Spanjolen forlot moderklubben i 2014 grunnet lite spilletid, men nå har Real Madrid aktivert tilbakekjøpsklausulen som inngikk i avtalen, tilbakekjøpsklausulen skal ligge på €32 millioner. Det har lenge svirret rykter om Real Madrid henter Morata tilbake for å bruke han, eller for å selge han videre. I følge Marca så har Real Madrid satt en prislapp på Morata, dersom han skal selges videre. Denne prislappen skal ligge på utrolige €75 millioner. 

Real Madrid CF har informert Juventus om demmes avgjørelse om å hente tilbake rettighetene til spilleren Álvaro Morata. Han vil være med på den første pre-season treningen under Zinedine Zidane sin ledelse.

Nå er det altså bekreftet at Madrid-gutten vender tilbake til barndom-klubben. I løpet av Morata sin tid i Juventus fikk han spille 93 kamper, og spanjolen fikk med seg 27 mål og 19 assist. I løpet av hans tid i Torino har han blant annet kjempet med spillere som Carlos Tevéz, Paulo Dybala og Mario Mandzukic om spissplassen.

Hva syns du om at Morata returnerer til Real Madrid?

Pmn6