Extra large real madrid logo
CO: Álvaro Morata vender tilbake til Real Madrid, to år etter at han forlot klubben til fordel for Juventus.

OFFISIELT: Morata til Real Madrid

Morata vender hjem etter to år i Juventus.

Álvaro Morata er på veg hjem til Madrid. Spanjolen forlot moderklubben i 2014 grunnet lite spilletid, men nå har Real Madrid aktivert tilbakekjøpsklausulen som inngikk i avtalen, tilbakekjøpsklausulen skal ligge på €32 millioner. Det har lenge svirret rykter om Real Madrid henter Morata tilbake for å bruke han, eller for å selge han videre. I følge Marca så har Real Madrid satt en prislapp på Morata, dersom han skal selges videre. Denne prislappen skal ligge på utrolige €75 millioner. 

Real Madrid CF har informert Juventus om demmes avgjørelse om å hente tilbake rettighetene til spilleren Álvaro Morata. Han vil være med på den første pre-season treningen under Zinedine Zidane sin ledelse.

Nå er det altså bekreftet at Madrid-gutten vender tilbake til barndom-klubben. I løpet av Morata sin tid i Juventus fikk han spille 93 kamper, og spanjolen fikk med seg 27 mål og 19 assist. I løpet av hans tid i Torino har han blant annet kjempet med spillere som Carlos Tevéz, Paulo Dybala og Mario Mandzukic om spissplassen.

Hva syns du om at Morata returnerer til Real Madrid?

2904 val real 960x200