Extra large coentraoportugal
Fábio Coentrão er hittil den eneste av spillerne på utlån som har fått garantier om at han kommer tilbake i sommer

Spillere på utlån

Real Madrid hadde hele elleve spillere på utlån til andre klubber forrige sesong. Lite tyder på at det blir færre av dem, men hvem er de og hvilke planer har klubben for dem?

Avisen AS har idag en sak der de lister opp de elleve spillerne som var på utlån sesongen 2015/2016. Det dreier seg om:

Jesús Vallejo (19 år), Real Zaragoza, kontrakt med Real Madrid til 2021. Har hatt en skadeplaget sesong og fortsetter etter all sannsynlighet i Zaragoza.

Lucas Silva (23 år), Marseille, kontrakt med Real Madrid til 2020. Startet bra i Frankrike, men daværende trener Míchel innrømmet at at brasilianerens selvtillit fikk en knekk. Har uansett ikke plass i Real Madrid grunnet kvoten med spillere utenfor EU. Nytt utlån.

Marco Asensio (20 år), Espanyol, kontrakt med Real Madrid til 2020. Er blitt lovet å få være med på sesongforberedelsene under Zidane, men kommer mest sannsynlig til å fortsette på utlån.

Fábio Coentrão (28 år), Monaco, kontrakt med Real Madrid til 2019. Portugiseren kommer tilbake for å være backup for Marcelo etter at Arbeloa har gitt seg.

Diego Llorente (22 år), Rayo, kontrakt med Real Madrid til 2017. Har hatt en meget god sesong i Rayo og er nå aktuell for nytt utlån i Villarreal.

Burgui (22 år), Espanyol, kontrakt med Real Madrid til 2017. Diskuterer i disse dager fremtiden med José Ángel Sánchez.

Omar Mascarell (23 år), Sporting de Gijón, kontrakt med Real Madrid til 2017. Diskuterer i disse dager fremtiden med José Ángel Sánchez.

Álvaro Medrán (22 år), Getafe, kontrakt med Real Madrid til 2017. Diskuterer i disse dager fremtiden med José Ángel Sánchez.

Mario Hermoso (21 år), Valladolid, kontrakt med Real Madrid til 2017. Diskuterer i disse dager fremtiden med José Ángel Sánchez.

Raúl de Tomás (21 år), Córdoba, kontrakt med Real Madrid til 2017. Diskuterer i disse dager fremtiden med José Ángel Sánchez.

Denis Cheryshev (25 år), Valencia. Solgt til Villarreal for 10 millioner euro.

Etter at fremtiden til disse spillerne er avklart vil mange av spillerne på Castilla være aktuelle for utlån, som Marcos Llorente, Mariano, Borja Mayoral og Martin Ødegaard.

Pool