Extra large satellite 20
ØNSKET VIDERE: Real Madrid har ingen planer om å kvitte seg med Jesé, men tror at et utlån vil lønne seg for hans utvikling.

Planen for Jesé

Real Madrid har fortsatt tro på at 23-åringen kan bli en viktig brikke i fremtiden.

Per dags dato går Jesé Rodríguez' kontrakt med Real Madrid ut i juni 2017, om nøyaktig et år. Etter å ha fått sitt gjennombrudd på a-laget våren 2014, har angriperen slitt siden han kom tilbake fra en korsbåndsskade det påfølgende året. Los Blancos har ikke gitt opp canteranoen av den grunn og ifølge AS, kommer man til å forlenge Jesés kontrakt snarlig før man tar en avgjørelse rundt hans rolle i laget.

Mye tyder på at 23-åringen ligger an til sitt aller første utlån som seniorspiller, da klubben mener det kan hjelpe han i å ta neste steg, etter en noe skuffende fjorårssesong. I Spania skal både Espanyol og Las Palmas ha vist interesse for Jesé, hvor førstnevnte virker mest sannsynlig, med Real Madrids gode forhold til "Los Periquitos" i tankene. Forrige sesong hadde man både Marco Asensio og Burgui på utlån hos katalanerne, mens Kiko Casilla og José Callejón begge har blitt hentet tilbake til Bernabéu etter sukess i samme klubb.

Slik ting ser ut nå, ligger Álvaro Morata an til å bli i klubben, som gjør at Jesé som backup til Karim Benzema ikke lenger er like nødvendig. Man har også Borja Mayoral, som kanskje er moden for mer tillit på førstelaget. Etter varierende prestasjoner under både Zinedine Zidane og Rafa Benítez, virker et utlån fornuftig slik situasjonen er per dags dato. Kanskje kan en nøkkelrolle i en mindre klubb gi Jesé den selvtilliten han muligens har manglet litt de siste månedene i hovedstaden.

Hva synes du bør gjøres med Jesé i sommer?

Villarreal