Extra large fffwefw
NY KONTRAKT? Burde Pepe få ny kontrakt?

Forsvarsdilemma for Zidane

Skal en aldrende Pepe få fortsette i klubben, eller burde han vike for unge, fremadstormende Raphaël Varane?

Det har i lengre tid pågått spekulasjoner rundt Real Madrids forsvar, og i nyere tid har det blitt spekulert i om Pepe får fornyet kontrakt og om overgangsrykter rundt den unge Raphaël Varane. Per dags dato er Sergio Ramos nærmest selvskreven i Los Blancos sitt forsvar, til tross for at han selv begynner å dra på årene. Ettersom Álvaro Arbeloa forlater klubben i sommer, er den 33-årige Pepe den eldste spilleren i klubben. Nylig uttalte han seg til Marca at han håper neste sesong ikke blir hans siste i Madrid. Kontrakten til Pepe går nemlig ut om nøyaktig ett år og én dag, altså 30. juni 2017.

I følge kontrakten min har jeg ett år igjen i klubben, men basert på mine prestasjoner håper jeg at neste sesong ikke blir min siste her i Real Madrid. Hvis klubben forteller meg at de ikke trenger meg lenger, så pakker jeg sakene mine og drar, men Real Madrid vil alltid være øverst på listen min over klubber å spille i.

Raphaël Varane har i det siste blitt linket bort fra hovedstadsklubben, og tidligere Real Madrid-manager Carlo Ancelotti skal visstnok ha franskmannen stående øverst på lista si over spillere han ønsker å hente til sin nåværende klubb, Bayern München. Disse to har jobbet bra sammen før, noe som kan spille en rolle i en eventuell overgang. Ifølge Marca skal hans nåværende sjef Zinedine Zidane ha overtalt han om å bli i Madrid kommende sesong. Forrige sesong var unggutten fra Frankrike soleklart tredjevalg i forsvaret (i alle fall på slutten av sesongen), noe som har gjort at Varane har kjent på fristelesen av å forlate klubben til fordel for en annen europeisk storklubb.

For Real Madrids del, og da spesielt for Zinedine Zidane, er dette et dilemma som må løses denne sommeren i påvente av en overgangsnekt. Er det best at begge to blir i klubben og roterer jevnlig med hverandre, eller burde en av de forlate klubben? I så fall, er det best at en aldrende Pepe, til tross for gode prestasjoner de siste årene, gir plassen til Raphaël Varane som dog kjemper mot skader, men som fortsatt er en av verdens mest lovende stoppertalenter?

Kjør diskusjon i kommentarfeltet nedenfor!

Real 960x200 pause