Extra large transfertorsdag 2016
RYKTETORSDAG: Vår tradisjonelle ryktespalte er tilbake med nok en utgave.

Transfertorsdag: Byttehandel?

Los Blancos har mye å holde fingrene i på overgangsmarkedet for øyeblikket.

2015/16-sesongen er over og alt fokus legges nå mot forberedelsene til nye kamper og jakt på ytterligere trofeer. Overgangsvinduet kommer nok til å bli travelt fra Real Madrids side og allerede har vi fått bekreftet at Denis Cheryshev blir permanent Villarreal-spiller. Mer aktivitet ventes etterhvert og det er bare å følge med på den spennende fortsettelsen i sommer.

I N N

  • Real Madrid nekter å gi opp jakten på David Alaba. Tidligere denne måneden skrev vi om klubbens bud på €50mill som ble avslått. Nå mener AS å vite, gjennom kilder tett på spilleren, at Los Blancos har kommet med et nytt bud på €65mill for venstrebacken. Bayern München skal ikke ha svart på forespørselen enda, men man regner med at de vil avslå nok en gang. Den tyske storklubben har visstnok satt en prislapp på hele €80mill for østerrikeren, i håp om å skremme vekk Real Madrid, i tillegg til Barcelona og de to Manchester-klubbene.
  • Det er ingen hemmelighet at Zinedine Zidane lenge har vært en beundrer av Eden Hazard. Nå kan manageren omsider få muligheten til å hente inn belgieren, da engelske medier melder om Chelseas interesse rundt en mulig byttehandel mellom klubbene. Prislappen på Hazard skal opprinnelig ha vært €90mill, men hvis London-klubben får Álvaro Morata med på kjøpet, skal de være villige til å akspetere €50mill i tillegg til spissen.
  • Etter Casemiros strålende prestasjoner forrige sesong, skal Zidane ha innstilt seg på å satse videre på en spillestil med en utpreget ballvinner på midten. Dermed trengs et alternativ til brasilianeren, som fort kan vise seg å være Leicesters  N'Golo Kanté. Midtbanekrigeren har en utkjøpsklausul på kun €25mill, som ifølge Sunday People, kun gjelder for klubber utenfor de britiske øyer. Claude Makélélé har uttalt at han ser mye av seg selv i Kanté og tror han ville vært en strålende signering for Los Blancos.

U T

  • Raphaël Varane linkes stadig vekk fra Real Madrid. Denne gangen er det Bayern München som kobles til stopperen, da Carlo Ancelotti skal være svært interessert i en gjenforening mellom de to. Le Parisien skriver at Ancelotti allerede har fortalt Bayern-styret at Varane vil være et perfekt tilskudd i stallen.
  • Det er ikke bare Álvaro Morata som brukes i byttehandel-forslag. Flere spanske medier skriver nå at Florentino Pérez har sett seg lei av James Rodríguez og håper å få inn minst €65mill for colombianeren i sommer. PSG og nyansatte Unai Emery skal være interesserte, mens også Chelsea lurer i kulissene.
  • Etter et solid EM så langt, må også Toni Kroos tåle å bli tema for overgangsrykter. Pep Guardiola, som hadde tyskeren under sine vinger i Bayern, skal være ivrig etter å hente ham til Manchester City for mye penger. Spilleren selv har følgende å si om saken: "Jeg tenker alltid på fremtiden min. Men skulle jeg kommentert alle ryktene rundt meg, ville jeg ikke blitt ferdig. Forrige uke hadde jeg plutselig signert for Bayern igjen. Fakta er at jeg er Real Madrid-spiller med fire år igjen av kontrakten. Det bør være nok til å stilne alle mulige rykter."

Hva er dine ønsker på overgangsmarkedet?

Real 960x200 pause