Extra large estadio alfredo di stefano
FORSTERKES: Real Madrid skal ha sikret seg Sergio Diáz, som vil få Estadio Alfredo di Stéfano som sin nye hjemmebane.

Henter stortalent fra Paraguay

Sergio Diáz kan fort være Real Madrid Castillas neste storscorer.

Mens det fortsatt jobbes med forsterkninger på a-laget, er det Castilla som ser ut til å få inn klubbens aller første signering denne sommeren. Stjerneskuddet Sergio Diáz fra paraguyanske Cerro Porteño skal nemlig ha skrevet under på en femårskontrakt med Los Blancos. Hverken Real Madrid eller spillerens klubb har offentliggjort overgangen enda, men etter Marcas avsløring fredag, har spilleren selv bekreftet at han forlater Cerro Porteño og er klar for den regjerende Champions League-mesteren.

Overgangssummen skal være på fem millioner euro, men eventuelle bonuser kan gjøre at totalen stiger med en ytterligere million. Planen er at Diáz går rett inn på Castilla, som etter alt å dømme mister sine to toppscorere fra 2015/16-sesongen, i Borja Mayoral og Mariano.

Det unge stortalentet har representert Paraguay, både på U20- og U23-landslaget og tar med seg en erfaring få spillere i samme alder kan skryte av. Til tross for at han kun er 18 år (født mars 1998), står Diáz allerede med hele 62 seriekamper i den paraguyanske eliteserien, i tillegg til flere oppgjør mot meget god motstand i Copa Libertadores. I hjemlandet har noen gitt han kallenavnet "Kun", for hans ferdigheter som visstnok minner om Manchester Citys Sergio Agüero. Nå blir det veldig spennende å se hvordan han takler overgangen fra Sør-Amerika og vi krysser fingrene for en strålende 2016/17-sesong under Santiago Solaris ledelse!

Bienvenido, Sergio!

Pool