Extra large mascarell
FERDIG: Omar Mascarell er klar for Eintracht Frankfurt i Bundesliga.

Mascarell klar for Bundesliga-klubb

23-åringen blir Eintracht Frankfurt-spiller, skal vi tro AS.

Real Madrid har blitt enige med Eintracht Frankfurt om en overgang for Omar Mascarell, som forlater hovedstaden etter seks år. Midtbanespilleren tilbragte forrige sesong på lån i Sporting Gijón hvor han fikk 20 kamper fra start og er nå klar for nye utfordringer. Både Los Blancos og spilleren selv har sett etter mulige løsninger videre og til slutt kommet frem til at et salg var beste løsning. Til tross for tilbud fra en ikke navngitt klubb i engelske Championship, hvor han fikk en sesong på lån som Derby-spiller, bestemte Mascarell seg for å slå til på tilbudet fra Frankfurt.

AS skriver at en kontrakt med Bundesliga-klubben vil signeres i løpet av de nærmeste timene, før overgangen offentliggjøres. I avtalen mellom Real Madrid og Frankfurt har spanjolene lurt inn en tilbakekjøpsklausul, i tillegg til prosenter ved et eventuelt videresalg av spilleren. Dermed ser man store likhetstrekk med overgangene til Dani Carvajal og Joselu, da de gikk til henholdsvis Bayer Leverkusen og Hoffenheim fra Madrid.

Mascarell avslutter med det en periode på seks år som Madrid-spiller. Han kom som 17-åring fra Laguna i Tenerife og var blant annet en viktig del av Castilla-laget som rykket opp til Segunda División i 2012. Siden har det, som nevnt, blitt låneopphold i Derby og Sporting Gijón, før reisen nå går videre til Frankfurt. Han fikk til slutt én a-lagskamp for Los Blancos, som innbytter i siste serierunde mot Osasuna i 2013, da han kom inn for Mesut Özil noen minutter før slutt.

Vi ønsker Omar Mascarell lykke til i Tyskland og takker for hans tid i Madrid!

Real 960x200 pause