Extra large navas injury
I FARESONEN: Keylor Navas har blitt en av de viktigste spillerne for Real Madrid, men kan miste supercupkampen i august.

Navas kan miste Supercupen

Keylor Navas har jobbet mye med å bli kvitt skaden han pådro seg i slutten av forrige sesong, men nå kan det likevel se ut som at han ikke rekker kampen på Lerkendal.

Det er Marca som melder at Keylor Navas muligens ikke kommer til å bli spilleklar til supercupkampen som spilles mot Sevilla på Lerkendal den 9. august. Han har måttet gå gjennom en operasjon i akillesen tidligere denne sommeren, noe som skal ha vært vellykket. Operasjonen ble gjennomført den 9. juni, og siden har Navas jobbet utrettelig med å skulle rekke sesongstarten. Han skal ha trent så mye som opp mot seks timer daglig i nesten en måned for å komme seg over skaden sin så fort som mulig.

Skal man tro den spanske avisen kan det likevel se ut som at det blir Kiko Casilla som kommer til å starte i målet når Real Madrid kommer til Norge for å kjempe om supercup-troféet. Det er mye takket være Keylor Navas at Real Madrid i det hele tatt skal spille denne kampen. Han slapp inn kun 3 mål i Champions League og ble med det den keeperen som slapp inn færrest mål i turneringen. Det vil derfor bli et stort tap for de helhvite dersom Keylor Navas ikke blir 100% klar til kampen mot Sevilla. 

Likevel er det over en måned igjen, så vi krysser fingrene for at han blir klar.

Ánimo Keylor!

Pmn6