Extra large diego llorente 8.7.2016
LÅNES UT: Diego Llorente lånes ut til Málaga neste sesong.

Offisielt: Llorente til Málaga

Som nevnt i gårsdagens Transfertorsdag, Diego Llorente tilbringer neste sesong på lån i Málaga.

Selv om det har sett ut som at Zinedine Zidane ville ha med Diego Llorente til Nord-Amerika for å delta i sommerens pre-season, så lånes midtstopperen ut til Málaga. I gårsdagens Transfertorsdag nevnte vi at det kun gjensto noen små detaljer før Llorente var Málaga-spiller, selve bekreftelsen kom via Málaga sine nettsider. Det så lenge ut som at Llorente skulle bli med til Nord-Amerika for å delta i sommerens pre-season, ettersom Varane har vært skadet, Pepe er fortsatt med i EM og skal ha ferie, samtidig som Ramos også har deltatt i EM og skal ha forlenget ferie. I følge spanske medier skal Zidane ha vurdert å bruke Llorente på førstelaget, og ikke låne ham ut men franskmannen skal tydeligvis ha endret mening. For ikke mange dager siden skrev vi om at Zidane blokkerte en annen potensiell Llorente-overgang, et låneopphold hos Villarreal. Etter at Zidane blokkerte overgangen skal Llorente ha tatt en prat med Zidane, og spanjolen ønsket selv å bli lånt ut slik at han kunne være med i pre-season for det laget han skulle spille for neste sesong. 

Forrige sesong var Llorente utlånt til Rayo Vallecano. Madrid-klubben endte til slutt med å rykke ned, men Llorente var en av klubbens aller beste spillere. Spanjolen spilte nesten samtlige kamper for Madrid-klubben og spilte for det meste som midtstopper, men hadde noen kamper der han ble brukt som anker på midtbanen. Fasiten for Diego Llorente etter en sesong hos Rayo Vallecano ble til slutt 37 kamper, 2 mål, 11 gule kort og 1 rødt kort (mot Barcelona). Ettersom det endte med nedrykk for Madrid-klubben så var det aldri et tema med en ny sesong i Rayo. Dermed er Málaga neste stoppested for den lovende midtstopperen. 

Diego Llorente har vært Real Madrid-spiller siden 2002, da han ankom klubben som åtteåring. Siden den gang har Llorente gått alle gradene i klubben. Han spilte for Real Madrid Castilla i 2014/15 sesongen, når Castilla var oppe i Segunda División og denne sesongen startet Llorente samtlige kamper. I løpet av sin tid som Real Madrid-spiller har han fått 62 minutter med førstelagsfotball. Debuten fant sted da han ble byttet inn 17 minutter før slutt i 4-0 seieren mot Almería i april 2014. Den andre kampen Llorente har deltatt i som førstelagsspiller for Real Madrid var i Copa del Rey under 2014/15 sesongen. Llorente fikk spille hele andreomgang i 5-0 seieren over Ue Cornellá i første runde av Copa del Rey.

Tror du Llorente kan bli viktig for Real Madrid i fremtiden?

Pmn6