Extra large asensio
ETTERTRAKTET: Stortalentet Marco Asensio er en ettertraktet mann for tiden.

Høyt ettertraktet

Marco Asensio gjorde et bra låneopphold hos Espanyol forrige sesong, og Real Madrid har allerede denne sommeren mottatt mange henvendelser om spillerens kontrakt neste sesong.

Marco Asensio er bare 20 år gammel og er allerede på blokka til mange europeiske storklubber. Spanjolen var forrige sesong på lån hos Espanyol og gjorde det bra i den katalanske klubben. Det skal ha gjort inntrykk på en del europeiske klubber, og ifølge Marca har Los Blancos denne sommeren mottatt henvendelser fra Champions League-klubber i England og i Tyskland. Til sammen har klubben mottatt omtrent tjue ulike henvendelser fra klubber omkring på det europeiske kontinentet, noe som gjør Asensio til Real Madrids mest ettertraktede spiller.

Til nå ser det ut som at Villarreal, Valencia og Espanyol er de klubbene som er mest interesserte i spillerens kontrakt kommende sesong. Et lån tilbake til Espanyol ser usannsynlig ut for øyeblikket, men et lån til en annen klubb (kanskje til en mer konkurransedyktig klubb?) der spilleren får regelmessig spilletid er utvilsomt det beste for en spillers utvikling. For øyeblikket er det uoffisielt "bekreftet" at en eventuell avgjørelse rundt Asensios fremtid ikke vil bli tatt før Supercup-kampen mot Sevilla den 9. august.

Hva mener du bør skje rundt Asensios fremtid?

Real 960x200 pause