Extra large pogb
FOR DYR: Paul Pogba skal koste over en milliard kroner og blir dermed neppe å finne på Santiago Bernabéu.

Gir opp kampen om Pogba

Det har lenge vært ryktet at Zinedine Zidane har hatt et stort ønske om å hente Paul Pogba til klubben. Nå kan det likevel se ut som at Real Madrid trekker seg ut av kampen om å hente franskmannen.

Den franske midtbanestjernen som til daglig spiller for Juventus skal ha fått en prislapp som fort kan overstige en milliard kroner.
Det skal ifølge SkySports og en rekke spanske medier ikke Real Madrid være villige til å betale. Dermed ser det ut til at det kun er Manchester United som tar seg råd til å betale det Juventus vil ha for ham. 

Det har lenge vært ryktet at Pogba personlig har ønsket seg til Real Madrid. Det er heller ingen hemmelighet at Zidane skal ha ønsket å hente ham, men ikke for enhver pris. Klubben har allerede Luka Modric og Toni Kroos som skal spille på midtbanen og når det i tillegg ser ut som at Zidane ønsker å spille med et defensivt anker ville ikke Pogba ha passet helt inn heller. Paul Pogba er en spiller som trenger å kunne bidra mer offensivt med tanke på de kvalitetene han har lenger frem i banen. Han er både en god dribler, har et godt skudd og er flink til å slå avgjørende pasninger. 

Uansett kan det nå se ut som at Real Madrid ønsker å se mot andre spillere som kan gjøre en jobb på midtbanen. Et alternativ er André Gomes som spiller for Valencia og Portugal. Et annet alternativ er N'Golo Kanté som spiller for Frankrike og Leicester.

Hvilken spiller mener du Real Madrid kunne trengt på midtbanen?

Leganes