Extra large satellite 12
UEFA SUPER CUP: Kampen mot Sevilla ser ut til å spilles uten Cristiano Ronaldo

Uten Ronaldo i Supercupen?

Portugal tok seg hele veien i EM, og vant finalen mot Frankrike. Ronaldo fikk troféet han ønsket seg, men pådro seg en skade tidlig i finalen.

Hvert år spiller vinneren av Europaligaen og Champions League en kamp kalt UEFA Super Cup. I år spilles denne kampen 9.august i Trondheim mellom Real Madrid og Sevilla. Kampen blir Real Madrids første mulighet til å vinne en tittel kommende sesong, og dessverre ser det ut til at kampen spilles uten Cristiano Ronaldo. 

I finalen mot Frankrike pådro Ronaldo seg en skade i leddbåndet i hans venstre kne, og skadens omfang ser ut til å holde portugiseren på sidelinjen i litt over en måned. Denne perioden strekker seg da forbi kampen mot Sevilla, og lite tyder på at Ronaldo spiller den 9.august i Norge. Zidane ønsker ikke å ta noen sjanser med spilleren, ettersom han forventer mye av Ronaldo også kommende sesong, og føler en skadefri Ronaldo til seriestart er viktigere enn å ofre alt for seier i UEFA Super Cup. Dette betyr at Bale og resten av spillerne i Real Madrid må stå frem og vise seg fra sin beste side mot Sevilla., om sesongens første trofé skal bli et faktum. 

Les også: Ronaldo ut på båre da Portugal vant EM

Tror du Real Madrid vinner UEFA Super Cup uten Ronaldo på banen?

Pmn6