Extra large satellite 14
André Gomes: Portugiseren er kraftig linket til Real Madrid

André Gomes en god løsning?

Den 22 år gamle portugiseren har levert godt for Valencia to sesonger på rad, og flere storklubber jakter spillerens signatur, deriblant Real Madrid.

Den siste tiden har den unge midtbanespilleren André Gomes blitt ryktet til å være en av Florentino Pérez sine overgangsmål denne sommeren. Portugiseren har levert godt for Valencia, og er ønsket av flere storklubber med Manchester United og Barcelona som de mest aktive. Valencia har satt prislappen på €60 millioner, hvilket er mye penger spesielt med tanke på at han ikke har klart å spille seg til fast plass for Portugal enda.

André Gomes er naturlig å plassere i en indreløperrolle, men per dags dato holder han ikke nivået til de to spillerne allerede der, i Modric og Kroos. Derimot vil Gomes være en meget god backupspiller, som kan sette press på både Kroos og Modric hvilket kan få de til å prestere enda bedre, og han kan avlaste spillerne gjennom en lang sesong, samt tilføre noe annet til laget enn det man allerede har, om man ønsker å endre kampbildet.

Hva er det så man egentlig får ved å hente inn André Gomes? Han er en ung spiller som har mange år foran seg, og han har allerede blitt en viktig brikke i Valencia. Gomes er en midtbanespiller med et tungt skudd, som er glad i å skyte, og scoret blant annet Valencias andre mål sist de møtte Real Madrid, på nettopp et langskudd. I tillegg til å ha et godt skudd er han en spiller som har en noe tøffere spillestil enn Modric og Kroos, og drar gjerne på seg flere kort gjennom sesongen enn de to andre.

Tankegangen om å utvide bredden i troppen er ikke dum, men å betale €60 millioner for en rotasjonsspiller virker veldig stivt og kanskje som et kraftig pengesløseri, men det skal sies at den økonomiske situasjonen i Valencia gjør at det bør være rom for forhandlinger om pris. Med spillerens unge alder og potensiale kan han være noe for fremtiden, og han kan ta store steg ved å lære av spillere som Modric og Kroos, samt trene med verdens beste spillere hver dag.

Ønsker du å se André Gomes i konghvitt, og tror du han vil passe inn i Real Madrid?

Real 960x200 pause