Extra large dasdsad
Dette kan bli Mattia De Sciglios nye hjemmbane om vi skal tro El Diario.

Ny spiller på radaren

Mattia De Sciglio er ifølge ryktene ønsket av Real Madrid.

Om vi skal tro den spanske avisen El Diario, skal Real Madrid ha vist stor interesse for den italienske backen. De Sciglios spill i årets EM skal ha imponert de regjerende europacupmesterne, og er nå inne i kampen om å signere spilleren. De andre klubbene som er nevnt i jakten på backens signatur er Juventus, Napoli og Barcelona. Sistnevnte har nylig kapret Lucas Digne, men det ser altså ikke ut til å hindre dem i å hente De Sciglio. 

For Real Madrids del kan man tolke det som at alt avhenger av hva som skjer med Fábio Coentrão. Om portugiseren blir i klubben er det mest sannsynlig ikke plass for en ny back, men om han bestemmer seg for å dra, samt at Nacho er på tur ut portene, er det god grunn til å tro at Zinedine Zidane ønsker en backup — om ikke en direkte konkurrent for Marcelo.

En annen faktor som kan være avgjørende er nettopp det at Milan ønsker å hente Álvaro Arbeloa, som nå står uten kontrakt. Skal den tidligere Real Madrid-spilleren signere for Milan, er det muligens en større sjanse for at Milan-klubben lar De Sciglio gå. Det har til nå ikke blitt nevnt noen spesifikk prislapp på spilleren, men vi kommer selvfølgelig tilbake med mer info om det eventuelt kommer.

Bør Real Madrid hente De Sciglio?

Leganes