Extra large tt standard
TRANSFERTORSDAG: Vår tradisjonelle ryktespalte er tilbake med ny utgave

Transfertorsdag: Svært nære

Er aktiviteten på overgangsmarkedet i ferd med å ta seg opp fra Real Madrids side?

2015/16-sesongen er over og alt fokus legges nå mot forberedelsene til nye kamper og jakt på ytterligere trofeer. Overgangsvinduet har ikke helt kommet igang for Real Madrids del og det har hittil skjedd ganske lite. Denis Cheryshev har blitt permanent Villarreal-spiller og Álvaro Morata har kommet hjem, mens Burgui, Diego Llorente og Borja Mayoral har blitt lånt ut. Mer aktivitet ventes etterhvert og det er bare å følge med på den spennende fortsettelsen i sommer.

Spillere inn:
Álvaro Morata - Juventus - €30mill
Spillere ut:
Denis Cheryshev - Villarreal - €10mill
Omar Mascarell - Eintracht Frankfurt - €1mill
Burgui - Sporting Gijón - Utlån
Diego Llorente - Málaga - Utlån
Borja Mayoral - Wolfsburg - Utlån

I N N

  • Får første ordentlige storsignering kan se ut til å nærme seg. Den valensianske sportsavisen Superdeporte skriver at André Gomes er svært nære en overgang til Real Madrid, da de skal være enige med Valencia om en sum på €50mill, med €10mill i mulige tilleggsutbetalinger. Spilleren selv er for øyeblikket på ferie, men får god hjelp av sin agent og Madrid-venn, Jorge Mendes, som forhandler frem en personlig kontrakt.
  • En annen spiller det har vært mye snakk om i forbindelse med en mulig overgang, er Gabriel Jesus. Det brasilianske vidunderbarnet er jaktet på av både Barcelona, Manchester City og Real Madrid, men ifølge AS skal sistnevnte klubb ha fått et overtak i kampen om 19-åringen. Palmeiras' sportsdirektør er visstnok på plass i den spanske hovedstaden for å diskutere en overgangssum, mens Calciomercato melder at spilleren selv allerede har blitt enig med Los Blancos om en forhåndskontrakt som aktiveres i januar.
  • For kort tid siden ble det klart at Leroy Sané har fortalt Schalke at han vil forlate klubben i sommer. Selv om Manchester City lenge har virket å være i førersetet, uttalte spillerens far, Souleyman, at ingenting er klart og at Real Madrid og Bayern fortsatt kan sikre seg sønnen.  De lyseblå fra Manchester skal være i ferd med å komme til enighet om en overgang verdt rundt €50mill ifølge Marca, mens Carlo Ancelotti har slått fast at hans klubb ikke vil prøve å hente kantspilleren. Så gjenstår det å se om Zinedine Zidane velger å slå til.

U T

  • Britiske medier virker samstemte når de denne uken skriver at Manchester City har lagt inn et bud på £50mill for Toni Kroos. Pep Guardiola er stor fan av tyskeren og håper nå å kunne gjenforenes ved å doble summen Real Madrid betalte for han i 2014. Kroos har nektet å uttale seg om spekulasjonene som har svirret i sommer og forholder seg til kontrakten med Los Blancos.
  • Hvis André Gomes skulle bli klar, ser det fort veldig stygt ut for James Rodríguez i klubben. Selv uten Gomes i bildet, slet colombianeren med spilletiden forrige sesong og viste sin misnøye ved flere anledninger, spesielt under Rafa Benítez. Zidane har innrømmet at James ikke har spilt nok, men det er samtidig vanskelig å se hvor man skal få plass til 25-åringen i et 4-3-3-system. Det siste (spinnville) ryktet kommer nok en gang fra de britiske øyer, hvor det meldes at West Ham forbereder et rekordbud på £67mill i håp om å sikre seg Rodríguez. Chelsea og Antonio Conte skal også følge nøye med på utviklingen.
  • Nacho Fernández er fortsatt på plass i Canada, selv om en overgang til Roma har vært nært forestående i flere dager. Sky Italia skrev at den italienske storklubben inngikk samtaler med Real Madrid på tirsdag og president James Palotta har allerede uttalt at Nacho vil hjelpe Roma den kommende sesongen. Trolig er det snakk om ett års utlån med opsjon på kjøp, slik man har gjort det med Casemiro og Lucas Silva tidligere. Summen skal ligge på €11mill hvis Roma velger å kjøpe stopperen, mens Los Blancos ifølge AS har fått inn en tilbakekjøpsklausul på €15mill. Lørdag reiser italienerne til USA, hvor Real Madrid også vil oppholde seg og det er kanskje derfor man har valgt å drøye overgangen.

Hva ville du ha gjort på overgangsmarkedet hvis du var Florentino Pérez?

Real 960x200 pause