Extra large borja mayoral 18.7.2016
TIL TYSKLAND: Borja Mayoral tilbringer neste sesong på lån hos tyske Wolfsburg.

OFFISIELT: Mayoral til Wolfsburg

Castilla-spissen sendes til Tyskland på jakt etter førstelagsfotball.

Det har lenge sett ut som det skulle gå mot utlån for Borja Mayoral denne sesongen. Ettersom Castilla ikke rykket opp til Segunda División, var det ikke aktuelt at Mayoral skal tilbringe enda en sesong på tredje nivå i Spania. I tillegg til at Zinedine Zidane ikke vurderer Mayoral som god nok for en fast plass på førstelaget, så har det gått mot et utlån for spanjolen.

Det så lenge ut som at Mayoral skulle bli å finne i en annen La Liga-klubb neste sesong, men nå ble det altså et opphold i Tyskland: Wolfsburg. Låneoppholdet ble bekreftet via klubbens Twitter-konto. Avtalen er signert til og med 30. juni 2017, men avhengig av hans suksess i den tyske klubben, kan det bli enda en sesong i grønn drakt for spanjolen. Den tyske klubben var det eneste laget som klarte å slå Real Madrid i Champions League forrige sesong, da de beseiret Los Blancos 2-0. Wolfsburg havnet på 8. plass i Bundesliga forrige sesong, og skal verken spille i Europa League eller Champions League neste sesong. 

Spanjolen fikk med seg seks kamper for A-laget til Real Madrid forrige sesong, han startet tre av disse. 19-åringen spilte 34 kamper for Castilla forrige sesong, og på disse kampene scoret han 15 mål og fikk med seg fem assist. I løpet av forrige sesong representerte Mayoral Real Madrid på tre forskjellige nivåer. Juvenil A, som er førstelaget til Real Madrid G-19, Real Madrid Castilla og Real Madrid. Det skal ikke være snakk om noen klausul slik at Wolfsburg skal kunne gjøre Mayoral til permanent Wolfsburg-spiller, ettersom Real Madrid ønsker å satse på spanjolen i fremtiden. 

Les også: Mayoral: - Takk for alt

Tror du Mayoral vil lykkes i Tyskland?

Pmn6