Extra large jese 1
JESÉ: Den unge spilleren kan være på vei bort fra Real Madrid.

Jesé på vei bort?

Real Madrid utforsker mulighetene for å låne ut eller selge Jesé med opsjon på tilbakekjøp.

Den unge angrepsspilleren fra Las Palmas ble spådd en stor fremtid i Real Madrid, etter å ha levert godt for Castilla med blant annet å slå Emilio Butragueño sin målrekord med 21 scoringer, samt godt spill for A-laget når han ble tatt opp. Dessverre for Jesé har det blitt lite spilletid de siste sesongene, grunnet den alvorlige kneskaden han pådro seg bare to minutter ut i oppgjøret mot Schalke 18.mars 2014.

Jesé sin situasjon er vanskelig da han konkurerer med spillere som Bale, Benzema og Ronaldo om plass blant de 11 beste. Det faktumet at Morata er hentet tilbake, og at Lucas Vázquez presterte veldig godt forrige sesong gjør det ikke noe enklere for han. Selv om Jesé ikke har vært fast inventar i laget, har han gjort mange innhopp, og levert målpoeng ved flere anledninger. Sesongen 2015/16 spilte Jesé i 38 kamper, uten å spille 90 minutter i noen av de, hvilket nesten lyder for godt til å være sant. 

Grunnet hans store potensiale og tidvis gode prestasjoner er det flere klubber som ønsker seg tjenestene til den unge spanjolen. I La Liga ønsker lag som Espanyol, Las Palmas og Real Betis seg spillerens tjenester, mens det ryktes om Liverpool i Premier League. Flere tyske klubber sies å være interesserte også, men ingen konkrete er nevnt. Det har lenge vært tanken at Jesé skulle lånes ut til Espanyol denne sesongen, da Real Madrid tror ansettelsen av Quique Sánchez Florez i Espanyol vil passe Jesé godt, med hans bruk av kantspillere og rask angrepsfotball. 

Kontrakten til Jesé går ut i slutten av juni 2017, og Real Madrid har lenge ønsket at Jesé skal forlenge sin kontrakt med klubben, slik at han kan bli leid ut og komme tilbake igjen etter endt utlån.  Grunnet at det ikke er noen fremgang i kontraktsforhandlingene mellom partene, ser nå klubben på muligheten for å selge spilleren med opsjon på tilbakekjøp, slik det er blitt gjort en rekke ganger tidligere, med blant annet Morata og Carvajal. Om det viser deg at klubben ønsker å selge, blir det mest sannsynlig til klubber utenfor Spania, ettersom den økonomiske situasjonen for flere klubber er dårlig i La Liga. 

Det er etter samtaler mellom Zidane, hans trenerteam og Florentino Pérez, Jesé skal ha blitt informert om at spilletiden den kommende sesong vil være begrenset, og at spilleren kan begynne å se seg om etter en klubb han kan tenke seg å gjenopplive karrieren sin i. Verken Zidane eller spilleren selv har kommentert noe angående situasjonen, og det er ventet at Jesé vil få rikelig med spilletid under pre-season for å vise seg verdig til en plass i troppen, og for å trekke til seg mulige kjøpere. 

Tror dere at Jesé blir lånt ut eller solgt foran kommende sesong? Eller blir han værende i Madrid? 

Real 960x200 pause