Extra large transfertorsdag 4.8.2016
TRANSFERTORSDAG: Vi er tilbake med en ny utgave av transfertorsdag!

Transfertorsdag: Hvor er signeringene?

Det virker som Zinedine Zidane ikke har et stort ønske om å hente inn nye spillere.

Forberedelsene til 2016/17-sesongen er godt i gang. Selv om vi nærmer oss seriestart, så har overgangsvinduet har ikke helt kommet igang for Real Madrids del og det har hittil skjedd ganske lite. Denis Cheryshev har blitt permanent Villarreal-spiller og Álvaro Morata har kommet hjem, mens Burgui, Diego Llorente og Borja Mayoral har blitt lånt ut. Mer aktivitet ventes etterhvert og det er bare å følge med på den spennende fortsettelsen i sommer. Det som lenge så ut til å bli sommerens første storsignering, André Gomes endte etterhvert opp i Barcelona. Gabriel Jesus, som lenge var ryktet til Real Madrid har blitt Manchester City-spiller, og det ser mer og mer sannsynlig ut at Pogba havner i Manchester United. 

Spillere inn:
Álvaro Morata - Juventus - €30 mill
Spillere ut:
Denis Cheryshev - Villarreal - €10mill
Omar Mascarell - Eintracht Frankfurt - €1mill
Burgui - Sporting Gijón - Utlån
Diego Llorente - Málaga - Utlån
Borja Mayoral - Wolfsburg - Utlån

I N N

  • Ettersom det ser ut til at Paul Pogba ender opp i Manchester United, skal Real Madrid ha begynt å se på andre alternativer. Marco Veratti har tidiligere vært ryktet til den spanske hovedstaden, og nå har ryktene blusset opp igjen. Franske og spanske medier hevdet at Real Madrid var villige til å bla opp rundt €60 millioner for midtbanespilleren. Dog så ble ryktene fort stille, ettersom italieneren fornyet kontrakten sin med Paris Saint-Germain på tirsdag. 
  • Et annet navn som har vært ryktet til Real Madrid er Moussa Sissoko. Siden det ser ut som at Paul Pogba havner i Manchester United, så skal Real Madrid ha sett seg mot Sissoko. Franskmannen spilte seg etterhvert inn i Frankrike sitt EM-lag, og startet blant annet EM-finalen og var en av blå-trøyene sine beste spillere i finaletapet mot Portugal. Ettersom Newcastle rykket ned fra Premier League forrige sesong så ligger det i kortene at Sissoko har tenkt til å bytte klubb. Nåværende Newcastle-manager, Rafa Benítez skal ha innsett at han kommer til å miste Sissoko. I går signerte Newcastle Mohamed Diamé fra Hull, en spiller som blir sett på som en direkte erstatter for franskmannen. Dog, så melder Marca at Sissoko ikke er ønsket av Real Madrid. Newcastle skal kreve rundt €42 millioner for midtbanespilleren, og klubber som Crystal Palace, Manchester United, AS Roma og Liverpool kobles til Sissoko. 
  • Et navn som var koblet mye til Real Madrid tidligere i sommer har blusset opp igjen, nemlig David Alaba. Bayern München ønsker å beholde 24-åringen, og skal ha satt en prislapp på utrolige €80 millioner på Alaba. Tidligere i sommer fikk Real Madrid avslått et bud på rundt €50 millioner, og nå skal Los Blancos være klare til å prøve igjen. Den spanske storavisen, AS hevder at Real Madrid skal være villige til å legge hele €65 millioner på bordet for østerrikeren. Bayern skal fortsatt ikke ønske å selge, ettersom Carlo Ancelotti ser på Alaba som en viktig del av sitt Bayern-lag. Dette skal ha ført til at Real Madrid vurderer å ta Pepe med i avtalen, for å få prisen ned. Da skal Los Blancos fått beskjed om at €65 millioner + Pepe, vil føre til at David Alaba blir Real Madrid-spiller. Når Real Madrid prøvde seg på Alaba tidligere i sommer, så skal Bayern ha ønsket å få Varane i en byttehandel. Dette var helt uaktuelt og forhandlingene tok slutt, nå har de altså startet igjen. 
  • I et intervju med den tyske avisen Bild, så avslører Julian Draxler at han vil forlate Wolfsburg etter en sesong i klubben. Tyskeren påstår at han har en klausul i kontrakten sin med Wolfsburg, som gjør at han kan forlate klubben dersom han selv ønsker det. Flere europeiske storklubber har blitt koblet til tyskeren, blant annet Real Madrid. Wolfsburg skal kreve så mye som €50 millioner for midtbanespilleren, selv om de har uttalt at Draxler ikke skal noen steder. I tillegg til Real Madrid, så er Arsenal og Juventus også interessert i Draxler. 
  • Det seneste tilskuddet på listen er portugisiske João Mário. Portugiseren leverte strålende prestasjoner under sommerens EM og har blitt koblet til en rekke europeiske storklubber den siste tiden, nå også Real Madrid. Det er AS som melder at Real Madrid kaster seg inn i kampen mot PSG, Inter og Liverpool om å signere portugiseren. João Mário spilte 45 kamper for den portugisiske storklubben, Sporting forrige sesong. Her scoret han syv mål og fikk med seg 12 assist. I EM startet han seks av syv kamper for Portugal. Inter skal ha fått et bud på €35 millioner avslått, og Liverpool skal ha fått et bud på rundt €40 millioner avslått. 

U T

  • Selv om Marca meldte at Real Madrid ikke ønsker å kjøpe Sissoko, så mener fortsatt engelske medier at franskmannen skal stå høyt på ønskelisten. For å få ned prisen som britene krever, så melder The Guardian at Real Madrid vurderer å sende spillere til Newcastle, på lån. Real Madrid skal visstnok vurdere å inkludere både Mariano og Marcos Llorente i avtalen for å få prisen ned. Ettersom Rafa Benítez kjenner godt til disse fra sin tid i Real Madrid, så skal visstnok spanjolen være positiv til å få Castilla-spillerne på lån. 
  • Selv om Mariano ryktes til Newcastle, så ryktes han også til flere spanske klubber. Selv om Zinedine Zidane er veldig fornøyd med det han har sett av Castilla-spissen under pre-season, så kan han fortsatt ikke love han spilletid. Etter inntoget til Álvaro Morata, samt at Karim Benzema fortsatt er Real Madrid-spiller, så vil Mariano være et eventuelt tredjevalg på spiss-plassen. Marca melder at Las Palmas, Leganés og Osasuna vurderer å låne spissen. Sporting Gijón og Real Betis har også vært nevnt. 
  • En annen spiller som har vært ryktet bort fra Real Madrid denne sommeren er Mateo Kovacic. Kroaten ble hentet til klubben forrige sommer for over €30 millioner, men har så langt ikke slått helt igjennom. Dermed så har midtbanespilleren blitt koblet til eventuelt utlån. Liverpool og AS Roma er klubbene som spesielt har blitt nevnt, men også klubber som West Ham, Everton, Napoli, Juventus og Milan har blitt koblet til kroaten.  Kovacic kuttet ferien med 10 dager for å kunne være med laget under hele pre-season oppholdet i Amerika. Etter gode prestasjoner i pre-season kampene så ser det også ut som kroaten blir i Madrid. Etter at den spanske avisen AS tok en prat med Kovacic sin agent, så ser det nå ut til at kroaten blir i Madrid. 
  • Det ser ut som Jesé sin tid i klubben er over. Flere franske og spanske medier hevder at Real Madrid og Paris Saint-Germain skal være enige om en overgang for spanjolen. Marca melder at overgangssummen skal ligge på rundt €25 millioner, og at Real Madrid ikke skal ha fått inkludert en tilbakekjøpsklausul i avtalen. Derimot, så skal Real Madrid ha sikret seg førsterett på Jesé dersom PSG vil selge han, samt at de har sikret seg en "anti-Barcelona-klausul" som vil føre til at PSG ikke kan selge Jesé til erkerivalen. Jesé spilte sesongens første treningskamp, mot nettopp PSG, men har etter det ikke vært involvert i seierne mot Chelsea og Bayern München. Zinedine Zidane har forklart at dette er fordi klubben og spilleren er i forhandlinger med den franske storklubben. 
  • En av de mer spennende spillerne til Real Madrid, Marco Asensio har lenge vært koblet til et utlån den kommende sesongen. Spanske medier mener at Real Madrid skal ha avslått over 11 bud på spanjolen, allerede før de satte kursen mot Amerika. Zinedine Zidane skal ha gitt klar beskjed over at han ikke vil at Asensio skal lånes ut før de dro til Amerika, fordi han ville se Asensio i pre-season. Marca hevder at Asensio blir i Real Madrid den kommende sesongen, og at han ikke skal lånes ut. Etter nattens kamp mot Bayern München sa også Zinedine Zidane at han ønsker at Asensio blir i klubben, men at en avgjørelse vil bli tatt når Real Madrid er tilbake i Madrid. 

Hva mener du Real Madrid bør gjøre dette overgangsvinduet?

Pmn6