Extra large asd
TAPTE: Raúl de Tomás og resten av Castilla tapte mot A.D. Mérida.

Castilla-referat: A.D. Mérida (B)

Onsdag kveld var det duket for Castillas nest siste treningskamp før alvoret begynner for fullt.

Santiago Solaris menn møtte A.D. Mérida til dyst onsdag kveld i den spanske regionen Extremadura. A.D. Mérida spiller i samme divisjon som Castilla, men ikke i samme divisjonsgruppe. Laget fra Mérida går inn i denne sesongen som den andre på rad i Segunda B, ettersom de rykket opp i 2015. Dermed var det duket for et jevnt oppgjør. Første omgang var ikke så mye å skryte av. Ingen store sjanser til noen av lagene, og stillingen til pause var 0-0. Omgangens lyspunkter for Castilla var Aleix Febas som gjorde en god jobb på midtbanen, samt keeper Álex Craninx som avverget en del A.D. Mérida-skudd.

I pausen ble blant annet Dani Gómez byttet inn for Raúl de Tomás. Gómez spiller til daglig for Juvenil A, men fikk i denne kampen sin debut for Castilla. Like etter innhoppet fikk han sjansen til å gi Castilla ledelsen i det han rundet keeper, men motstandernes kaptein avverget like utenfor målstreken. Mål skulle det bli, men dessverre i feil mål. Nr. 17 på A.D. Mérida, Carlos Rodríguez, satte inn 1-0 til hjemmelaget med et skudd like utenfor 16-meteren. Muligens kunne Craninx i Castilla-målet gjort en bedre jobb.

Nysigneringen Sergio Díaz kom inn for Cristian Cedrés midtveis i omgangen, og fikk med det litt i overkant av tjue minutter på banen.
Resten av omgangen levde sitt eget liv. Castilla prøvde og prøvde, men klarte aldri å få det ene målet som hadde sørget for uavgjort. Sergio Díaz gjorde nok en god kamp for sitt nye lag, men dessverre klarte han ikke å notere seg på scoringslista.

Verdt å nevne at Castilla-spiller Dani Fernandez spilte dagens kamp for A.D. Mérida grunnet et låneopphold. Høyrebacken gjorde en grei jobb for hjemmelaget, men utmerket seg ikke på noen måte.