Extra large as
GOD: Sergio Díaz var soleklart en av Castillas beste spillere i dag.

Castilla-referat: Valladolid B (H)

Nok et tap for Solaris menn i dagens oppgjør mot Valladolid B.

Castilla går inn i ligasesongen etter en dårlig sesongoppkjøring. Laget til Santiago Solari har sluppet inn mål i hver eneste kamp så langt, og det er tydelig hva som må forbedres hvis Castilla skal klare opprykk denne sesongen. Castilla startet oppgjøret godt og dominerte det første kvarteret: Valladolid kom mer og mer inn i kampen og etter sytten minutter satte gjestene inn 0-1 etter slurvete forsvarsspill av vertene. Castilla kjempet hardt for en utligning, men den nødvendige scoringen uteble. Lagene gikk til pause på stillingen 0-1.

Andre omgang gikk som den første. Castilla åpnet med stor intensitet og dominerte spillet. Både Borja Sánchez og Mario kom nær en scoring for hjemmelaget, men Valladolid-keeper Dani avverget begge forsøkene. Det så lenge ut som at Solaris menn skulle klare å få med seg et uavgjort-resultat, men det håper røk da Samanes satte inn 0-2 for gjestene med en herlig scoring. Dermed ble det nok et tap for Castilla, som nå retter fokus mot førstkommende lørdag, da Real Sociedad B står på motsatt banehalvdel i det som blir sesongens første ligakamp.