Extra large transfertorsdag 18.8.2016
TRANSFERTORSDAG: Vi er tilbake med en ny versjon av Transfertorsdag!

Transfertorsdag: Unggutta lånes ut

Det blir ingen kjøpesfest, utvikling prioriteres fremfor Galacticos med utlån av unggutta.

2016/17 sesongen er så vidt i gang. Selv om vi nærmer oss seriestart, så har Real Madrid tatt det rolig dette overgangsvinduet, og hittil har det skjedd ganske lite. Denis Cheryshev har blitt permanent Villarreal-spiller og Álvaro Morata har kommet hjem, mens Burgui, Diego Llorente, Marcos Llorente og Borja Mayoral har blitt lånt ut. Det som lenge så ut til å bli sommerens første storsignering, André Gomes endte etterhvert opp i Barcelona. Gabriel Jesus, som lenge var ryktet til Real Madrid har blitt Manchester City-spiller, mens Pogba har blitt tidenes dyreste spiller og er nå Manchester United-spiller.

Spillere inn:
Álvaro Morata - Juventus - €30 mill
Marco Asensio - tilbake fra lån
Spillere ut:
Jesé - Paris Saint-Germain - €25 mill
Denis Cheryshev - Villarreal - €10 mill
Omar Mascarell - Eintracht Frankfurt - €1 mill
Burgui - Sporting Gijón - Utlån
Diego Llorente - Málaga - Utlån
Borja Mayoral - Wolfsburg - Utlån
Marcos Llorente - Alavés - Utlån

I N N

 • Selv om Marco Asensio ble klar for Real Madrid tilbake i desember i 2014. Så er det først denne sesongen han faktisk forblir Real Madrid-spiller. Spanjolen har vært koblet til et utlån denne sesongen også, men Zidane skal ha satt ned foten og ønsker at han blir i klubben. Bekreftelsen på dette kom på tirsdag, da Asensio ble presentert som Real Madrid-spiller på Santiago Bernabéu.
 • Har du hørt om Andrea Favilli? Den 19 år gamle italieneren er opprinnelig Livorno-spiller, men var på lån hos Juventus forrige sesong. Der scoret han 21 mål for U-19 lagte til "den gamle dame" og scoret blant annet mot Real Madrid Juvenil A i UEFA Youth League. Juventus har en opsjon på kjøp på rundt €1,7 millioner, men det ser ikke ut som at Tornio-klubben ønsker å aktivere denne. I tillegg til å ha levert strålende prestasjoner hos Juventus, og fått sin a-lagsdebut der så leverte han strålende prestasjoner under sommerens U-19 EM, hvor han blant annet scoret to mål i semifinalen for Italia. Ettersom både Mariano og Borja Mayoral har spilt sin siste Castilla-kamp, så melder AS at Real Madrid på Favilli som den perfekte makker til Sergio Díaz. 
 • En av de store åpenbaringene i Bundesliga forrige sesong var Borussia Dortmund sin Julian Weigl. Tyskeren ble hentet til klubben rett før sesongen og spilte hele 51 kamper for gultrøyene, her scoret han ett mål og pådro seg syv gule kort. 20-åringens kontrakt går ut i 2019, men allerede nå så ønsker Dortmund å forlenge kontrakten til den defensive midtbanespilleren, Weigl skal ha avslått det nyeste tilbudet. AS melder at Real Madrid ligger best an til å sikre seg den unge midtbanespilleren, ettersom han kan være den perfekte backup for Casemiro. 
 • Ryktene om Moussa Sissoko til Real Madrid tar ikke slutt. Nå har Newcastle-manager, Rafa Benítez kommet med en aldri så liten advarsel til klubbene som vurderer franskmannen. "Dersom noen vil vente til 30. august før de vil få til en avtale, glem det. De må komme med det riktige budet så fort som mulig, vi må ikke selge."
 • En spiller svært få tror man vil få se i Real Madrid-drakt er Cesc Fábregas. Barcelona-produktet spiller til daglig i Chelsea, men ble sittende på benken igjennom hele kampen mot West Ham i den første Premier League-runden. Fábregas passer ikke inn i Conte sin spillestil, og spanske og britiske medier hevder at Chelsea vurderer å selge han. Den tidligere Arsenal-spilleren var koblet til Real Madrid da han signerte for Barcelona i 2011, men valgte altså moderklubben. I følge Marca så er Real Madrid klubben som er favoritt til å sikre seg 29-åringens tjenester, og skal være tilgjengelig for mellom €20 - €25 millioner. I tillegg til Real Madrid, så er også Barcelona, Paris Saint-Germain og Juventus koblet til den spanske landslagsspilleren. 

U T

 • Selv om han selv har sagt at han blir og at Zidane har sagt at han blir så vil ikke ryktene om at James Rodríguez er på vei bort fra klubben ta slutt. Zidane skal allikevel sett seg lei av James. Colombianeren passer ikke inn i Zidanes system, og ettersom Asensio kommer til å bli i klubben så vil James sannsynligvis få enda mindre spilletid i år enn han fikk i fjor. I følge Marca så har Real Madrid gitt beskjed til James' agent, Jorde Mendes om at han kan begynne å se på andre alternativer for playmakeren. Dog, så er ikke situasjonen slik at Real Madrid har som mål å få solgt James så fort som mulig. Real Madrid skal ha tilbake de €75 millionene de brukte på han sommeren 2014. I følge britiske medier så skal Arsenal ha lagt inn et bud på €75 millioner, men ha fått budet avslått. I tillegg så spekuleres det i om Chelsea vurderer å slenge €90 millioner på bordet for colombianeren. I tillegg så skal både Paris Saint-Germain og Manchester United følge utviklingen tett.
 • Juventus skal være på jakt etter Isco. Torino-klubben har brukt mye penger denne sommeren, og er altså på jakt etter Real Madrid sin nummer 22. Isco har vært frisk i pre-season, og det ser også ut til at han har vunnet den interne kampen mot James Rodríguez når det gjelder spilletid. Marca hevder at Juventus bare €30 millioner, noe som er €20 millioner unna Real Madrid sin startpris. Real Madrid krever altså et bud på €50 millioner bare for å vurdere om de skal selge spanjolen. I tillegg så har Zinedine Zidane sagt gjentatte ganger at Isco ikke skal noe sted.
 • En at åpenbaringene på Real Madrid forrige sesong var Lucas Vázquez. Spanjolen spilte en viktig rolle mot slutten av forrige sesong. Spanjolen leverte varene såpass bra at han fikk en plass i Spania-troppen til sommerens EM. Inter kjøpte nylig Lazio-vingen Antonio Candreva, og hovedstadslaget er på jakt etter en erstatter. I følge AS så har Lazio sett til Spania og Real Madrid, fordi de ønsker seg Lucas Vázquez. Italienerne skal være villige til å legge €15 millioner på bordet for vingen, men Real Madrid skal ha avslått budet glatt og alt tyder på at Vázquez blir i Madrid.
 • Manchester United har handlet en god del denne sommeren. Navn som Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic har blitt hentet til de røde djevlene, og nå skal tidligere Real Madrid-manager, José Mourniho ønske å hente en Real Madrid-spiller. Raphaël Varane var ryktet bort en del på starten av sommeren, men etter en prat med Zidane så skal den franske midtstopperen ha bestemt seg for å bli, dette vil Mourinho gjøre noe med. I følge AS så ønsker Mourinho seg enda en midtstopper ved siden av Eric Bailly, og ser på Varane som perfekt. Dog så er portugiseren nødt til å selge før han kan handle, og det ser veldig lite sannsynlig ut at Varane flytter på seg før vinduet stenger om snaut to uker. 
 • Martin Ødegaard nærmer seg franske Rennes. Selv om AS hevdet at Ødegaard nærmet seg et utlån hos West Ham, så ser det nå ut som at den franske klubben blir løsningen for 17-åringen. Det var først den Rennes-baserte avisen Quest france som var ute med nyheten forrige lørdag. Rennes-trener, Christian Gourcuff har allerede uttalt seg om Ødegaard, og at han kommer til å kunne bidra fra første stund. Overgangen er foreløpig ikke bekreftet, og det tar litt tid ettersom Martin ikke er over 18 enda, og da har FIFA spesielle regler når det gjelder overganger som gjelder over landegrenser. 
 • Denne sommeren så har Mariano Díaz vært med Real Madrid under pre-season. Han scoret mot Chelsea, i tillegg til at han scoret i vennskapskampen mot Stade de Reims på tirsdag. Spissen har lenge vært koblet til et utlån, og nå ser det ut som den nyopprykkede klubben Leganés blir løsningen. Madrid-klubben skal være interesserte i Mariano, og vil kunne gi han førstelagsfotball. Real Madrid skal foretrekke Leganés, siden de kan by på fast førstelagsfotball i tillegg til at det er en klubb fra Madrid. Hvis avtalen går i boks, så vil Real Madrid inkludere en klausul slik at de kan kalle han tilbake i januar, som de har gjort med blant annet Marcos Llorente som er på lån i Alavés. 

Hva syns du om ryktene? Kjør diskusjon i kommentarfeltet!

Pmn6