Extra large vamos
AVGJORDE: Sergio Díaz avgjørde en høydramatisk kamp da Real Madrid Castilla slo Real Sociedad B.

Castilla-referat: Real Sociedad B (H)

Årets første ligakamp for Castilla ble en meget spennende kamp, der dagens store mann, Sergio Díaz, satte inn vinnermålet på overtid.

3-2 Díaz 90+2'

Castillas lag: Luca Zidane, Achraf, Tejero, Lienhart, M. Hermoso, Tena, Cristian Cedrés (Lin, 90’), Seoane, Sergio Díaz, Enzo Zidane (Febas, 62’) og Mario (Lazo, 84’).

Ligasesongen for Castillas del startet hjemme på Estadio Alfredo Di Stéfano og oppgjøret mot Real Sociedad B ble en meget underholdende og spennende kamp. Som vanlig tok det litt tid før Solaris menn kom skikkelig i gang, og det tok ikke mer enn seks minutter før Real Sociedad B kunne juble. Et forferdelig utspark fra Luca Zidane gjorde at Jon Guridi enkelt kunne sette inn 1-0 i favør laget fra San Sebastián. Etter scoringen kom Castilla mer inn i kampen igjen og dominerte stort sett banespillet resten av omgangen. Solaris menn presset høyt og spilte med stor aggressivitet, noe som førte til mye ballgjennvinning. Scoringen for Castilla kom dessverre ikke og lagene gikk til pause på stillingen 0-1.

Etter pause skulle kampen virkelig ta fyr. Nok en gang kom Castilla tregt i gang, og Real Sociedad B kunne juble for nok en scoring noen minutter etter pause. Jon Bautista satte inn 0-2 med en utsøkt volley innenfor 16-meteren til Castilla og håpet om poeng for Castilla så mørkere og mørkere ut.  Noe mer ble det ikke for Real Sociedad B, og Castilla begynte - som i første omgang - å spille med høyt press. Den taktikken funket for Solaris gutter, i det nykommeren Sergio Díaz satte inn reduseringen to minutter senere. Det skulle vise seg å bare være starten på en fantastisk kveld for talentet fra Paraguay.

Etter litt over en times tid utpå gressmatta på Estadio Alfredo Di Stéfano satt utligningen for Castilla. Dagens desidert beste spiller, Sergio Díaz, serverte Cristian Cedrés med en god pasning. Den unge spanjolen gjorde ingen feil og plasserte ballen lekkert i hjørnet. 2-2 var et faktum.

Det hele så ut til å ende 2-2, da både Castilla og gjestene fra San Sebastián så ut til å være tilfreds med uavgjort. Castilla presset på mest, men de fleste var noe utslitte etter heroisk innsats tidligere i kampen, noe som påvirket kvaliteten i angrepsspillets siste del, men det skulle til slutt lønne seg for Santiago Solaris disipler. Sergio Díaz fikk ballen utenfor gjestenes 16-meter og lurte motstandernes forsvar trill rundt med en liten skuddfinte, for så å dunke til med venstrefoten. Skuddet fra paraguyaneren gikk via en Sociedad-fot, men det stoppet ikke ballen fra å trille i mål. Med det avgjorde Díaz kampen to minutter på overtid og sørget for at Castilla går inn i sesongens andre kamp med tre poeng i baklomma.

NB! Høydepunktene finner du på vår Snapchat! Realmadrid.no!

Castillas beste: Sergio Díaz.

Fikk du med deg den elleville snuoperasjonen?