Extra large  3am2123 0
PÅ VEI MOT NY REKORD: Seier i de neste tre kampene gir Real Madrid rekord.

Real Madrid på vei mot ny rekord?

Real Madrid har vunnet de 13 siste La Liga kampene, seiere i de neste tre kampen gir rekord.

Rekorden for antall kamper på rad med seier i La Liga besittes av Real Madrid, og ble satt i 1961. Alfredo Di Stéfano ledet laget til 15 strake kamper med seier i den spanske ligaen, hvilket er en rekord som er så sterk at den ikke har blitt brutt på 55 år. Seiersrekken var med på å sikre tittelen det året, og kom i starten av en periode klubben vant åtte La Liga titler på rad. 

Real Madrid avsluttet forrige sesong strålende med tolv kamper på rad med seier, og tok hjem tre poeng i den første kampen av årets La Liga hjem til Madrid, hvilket betyr at de står med 13 strake kamper med seier i La Liga. Om Real Madrid vinner sine neste tre kamper i La Liga mot Celta Vigo, Osasuna og Espanyol så slår klubben sin egen rekord fra 1961. Det er ingen umulighet å vinne mot de tre lagene, hvor kampene mot Celta Vigo og Osasuna spilles på Santiago Bernabéu, og den siste kampen spilles i Barcelona mot Espanyol. 

Det er faktorer som kan sette kjepper i hjulene for Real Madrid. For tiden er spillere som Navas, Pepe, Ronaldo og Benzema ute med skade, hvor flere av de har en ubekreftet retur dato. Heldigvis for klubben vender Modric tilbake fra karantene i kampen mot Celta Vigo, og midtbane trioen som leverte så godt etter Zidane tok over som manager er tilbake i sin helhet. Selv med spillere ute er det ingen umulighet for Real Madrid å vinne de tre neste oppgjørene, etter en god kamp av Asensio, Morata, og Bale på Anoeta er det stor tro på flere mål i de neste kampene, og med hjemmebane fordel i to kamper, så er rekorden innen rekkevidde. 

Tror du Real Madrid vinner de tre neste oppgjørene og slår rekorden fra 1961? 

Bayern