Extra large castillla

Castilla-referat: Real Unión (B)

En svak kamp av Solaris menn førte til at Castilla ikke fikk med seg noe fra dagens kamp mot Real Unión.

Santiago Solari og hans mannskap reiste til Baskerland for å kjempe om tre poeng mot Real Unión. Som til nå denne sesongen har blitt en vane, så gikk det ikke en kamp uten at Castilla slapp inn mål og dagens kamp var intet unntak. Etter bare åtte minutter slapp Real Unión til og laget fra Baskerland kunne juble for 1-0. Noe mer nevneverdig skjedde ikke i den første omgangen. Castilla prøvde og prøvde, men det ble vanskelig med Sergio Diáz som eneste spiller på topp.

Andre omgang kom omsider i gang og det tok ikke lang tid før Castilla fikk satt innpå friske bein. Achraf ble skadet etter bare snaut fem minutter ut i andre omgang og høyrebacken måtte forlate banen til fordel for Quezada. Federico Valverde fikk sin Castilla-debut da han ble byttet inn for Seoane etter 73 minutter spilt. Real Unión klarte til slutt å hale inn de tre nødvendige poengene til slutt, noe som betyr at Sergio Diáz og resten av Castilla reiser hjem til Madrid med null poeng i kofferten.

Castillas lag: Carlos Abad, Achraf (Quezada, 50’), Tejero, Hermoso, Lienhart, Tena, Cristian Cedrés, Seoane (Valverde, 73’), Sergio Díaz, Febas y Mario (Enzo, 67’).

Kampen ble ikke vist på Realmadrid TV grunnet andre program i forbindelse med Real Madrid - Celta Vigo, men kan ses i reprise ved midnatt. Dette blir forøvrig type oppsett når kampene ikke vises live, noe som fører til en kjapp oppsummering. Fyldigere referat returnerer til neste kamp som er mot Amorebieta, søndag 4. august.

Pmn6